Alo!

UKRALI SU NAM 20 BODOVA PREDNOSTI!

- FUDBAL Prozvan: Bjeković

KOSTIĆ NIJE IMAO SREĆE DA POSTIGNE GOL, POGODIO JE STATIVU

- Nastavlja se rat saopštenji­ma u srpskom fudbalu. Novo dolazi posle utakmice

TSC - Partizan, gde je viđena sporna situacija u kojoj arbitar Aleksandar Živković nije svirao penal za domaću ekipu, a nije se oglasio ni VAR. Povodom ovog meča oglasila se i Crvena zvezda, koja je izdala saopštenje i udarila na Partizan, FSS, ali i na Srđana Jovanovića.

- FK Crvena zvezda najoštrije osuđuje i još jednom skreće pažnju javnosti na neprimeren­u i nesportsku spregu FK Partizan i FSS. Taj odnos podrazumev­a konstantnu podršku i protekciju FK

Partizan od sudijske organizaci­je FSS tokom čitavog jesenjeg dela prvenstva, a nastavljen­o je i na utakmici u Bačkoj Topoli.

Sada se svi prave potpuno ludi na dva očigledna penala koja nisu dosuđena za TSC u 23. i 74. minutu. - Da stvar bude gora, prvi penal je mnogo očiglednij­i nego onaj koji je dosuđen u derbiju protiv Crvene zvezde, naravno za Partizan. VAR soba koja je tada sve videla i sve zaustavlja­la ovog puta, iako je isključivo u njenom domenu bilo da pozove glavnog arbitra, to nije učinila.

Međutim, to nije bilo ni očekivano da će učiniti

Srđan Jovanović koji je sedeo u VAR sobi. Takođe, nije samo Srđan Jovanović to „prevideo“, već i glavni arbitar Aleksandar Živković, koji je bio u VAR sobi na večitom derbiju i koji je video taj famozni penal koji je napravio Katai.

- Iz svega ovoga apsolutno je jasno zbog čega smo se borili da Nenad Bjeković ne bude prvi čovek FSS i zbog čega apsolutno želimo smenu predsednik­a sudijske komisije Dejana Filipovića. Način na koji se delegiraju sudije je kriminalan, a analiza njihovog suđenja je za svaku osudu. Ne želimo na utakmicama Crvene zvezde da vidimo ni Srđana Jovanovića, ni Aleksandra Živkovića niti Jovana Grujića jer su sva trojica pokazala da su vojnici u službi FK Partizan.

- Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo imalo poštenije, FK Crvena zvezda bi već imao 20 bodova prednosti. Svesni smo da nas čeka borba sa najprljavi­jim mogućim protivnici­ma. Zbog toga moramo da budemo još jači, snažniji, fokusirani­ji i spremniji da bismo uspeli u ovoj borbi za titulu u kojoj za protivnika imamo ne samo večitog rivala nego i FSS koji predvodi Nenad Bjeković - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia