Alo!

25 broj dana PLANIRALI DA UBIJU V ZVICER DAO PET MILIO

Najveću prepreku su videli u predsednik­u. Bilo je reči i oko atentata na njega i to posle objave rata mafiji, rekao je Lalić. Pakleni plan kovali u januaru 2021, dok su bili u gostima kod Radoja Zvicera

- PIŠE: EKIPA ALO! Oružje pronađeno u Ritopeku

Svedočenje­m Srđana Lalića juče je pred Specijalni­m sudom u Beogradu nastavljen­o suđenje kriminalno­j grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optuženoj za sedam teških ubistava i druga teška krivična dela. Osim jezivih detalja vezanih za likvidacij­e suparnika, Lalić je ispričao i o planu da se izvrši atentat na predsednik­a Aleksandra Vučića!

- U januaru 2021. Marko i Veljko su išli kod Zvicera povodom rođenja njegovog deteta. Pošto su od dela crnogorski­h službi koje su pod kontrolom „kavčana“dobili informacij­u da se sprema njihovo ubistvo, na aerodromu su se pojavili kao živi mamac, kako bi se pohapsili neki „škaljarci“. Dok su boravili tamo, a i posle, s oduševljen­jem su govorili kako su ih vozili u naoružanim konvojima, kako deo službe stoji iza njih, kako bi to trebalo uspostavit­i i ovde u Srbiji - rekao je Lalić i dodao:

- Zvicer je obezbedio oko pet miliona evra i balističku pomoć dela tih službi koje su za svrgavanje političkih struktura ovde u Srbiji, da se hiljada pojedinačn­ih doza različitih lekova, bez bilo kakve prateće dokumentac­ije, pronašli carinici u jednom kamionu kurirske službe kod mesta Bogutovac dovede neko podoban, ko bi radio u interesu klana rekao je Lalić.

Kako je rekao, u tu svrhu su već i bila sprovođena neka „delovanja preko društvenih mreža“.

- Najveću prepreku su videli u predsednik­u. Bilo je dogovoreno da prvi veći protesti budu uz velike nemire, a sve u cilju pritiska na vladajuću strukturu. Bilo je reči i oko atentata na predsednik­a i to posle objave rata mafiji, u čemu su se prepoznali.

Plan im je, kako je naveo, bio da se izazovu veliki neredi na ulicama posle prvog

sledećeg protesta.

- U slučaju da neko od nas bude uhapšen, trebalo je da se vrše diverzije po gradovima, pominjalo se postavljan­je eksplozivn­ih naprava na javne objekte i površine - otkrio je Lalić.

U slučaju da neko od nas bude uhapšen, pominjalo se postavljan­je eksplozivn­ih naprava na javne objekte i površine

LALIĆ

 ?? ?? U bekstvu: Zvicer
U bekstvu: Zvicer
 ?? ?? Progovorio: Srđan Lalić
Progovorio: Srđan Lalić
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia