Alo!

LUKIN ČOVEK MESARU PREDAO PANTERA! VELJA GA ZADAVIO!

-

Srđan Lalić juče je govorio i o ubistvu Milana Ljepoje. Do njega su došli preko Veljka Banovića, bliskog saradnika Luke Bojovića.

- Pomenuo sam nalog Leon s kog je Miljković kucao s raznim ljudima iz škaljarsko­g klana, pa i sa Veljkom Banovićem zvanim Votka, koji je na Skaju bio Hajduk. Banović je Miljkovića spojio sa nalogom Zvonce, rekao je da je čovek koji ima dobre resurse, puno ljudi koji bi vršili likvidacij­e i učestvovao je već u Ukrajini za Zvicera. Miljković se odmah spojio s tim nalogom, pokušao je da mu razotkrije identitet. Ljepoja mu je poverovao, poslao je Miljkoviću fotografij­u lične karte za ovlašćenje za blindu i tako je Miljković otkrio njegov identitet - otkrio je Lalić kako su došli do „Pink pantera“Marka Ljepoje.

Miljković mu je zakazao sastanak za 9. decembar 2020. godine kako bi došao da preuzme blindirani automobil koji mu je Marko obećao. - Ljepoja je brzo shvatio u kakvoj je situaciji. Postavili smo ga u metalnu stolicu u skrivenoj prostoriji, počelo je ispitivanj­e, dao je brzo šifru za Skaj. Priznao je svoju ulogu u pokušaju ubistva Zvicera u Ukrajini, objasnio je to finansijsk­im motivom, da više nema finansija od pljački - rekao je Lalić tvrdeći da Ljepoja nije puno tučen.

- Kada sam je okrenuo, video sam kako Belivuk i Hrvatin dave Ljepoju, krkljao je. Ja sam se protivio, uzeo sam taj kabl. Predložio sam da bude humanije, ako to mogu da kažem, uzeli smo taj kabl, stegli ga, lice mu je poplavelo. Veljko je podmetnuo braon kadicu ispod njegove glave i prerezao mu vrat, puno je krvi izletelo - opisao je detalje ubistva Ljepoje.

 ?? ?? Milan Ljepoja
Milan Ljepoja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia