Alo!

ZNAMO KO JE TREBALO DAME UBIJE!

Sada imamo potvrde i znamo sve o tome ko je u tim pričama učestvovao i ko je trebalo da učestvuje u izvršenju i u prvom i u kasnijem pokušaju, poručio je šef države

- PIŠE: D. RAMADANI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je juče da postoje potvrde o planiranom atentatu na njega, kao i da službe znaju ko je sve trebalo da učestvuje u izvršenju tog napada, te najavio da će se o tome pojaviti novi podaci.

On je ovo izjavio odgovaraju­ći na novinarsku konstataci­ju da se svedočenje­m okrivljeno­g svedoka Srđana Lalića na suđenju kriminalno­j grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ostvarilo sve što su naše službe bezbednost­i pričale o planiranju atentata na njega.

Predsednik je uz to naglasio da službe Republike Srbije nisu mogle da izmišljaju operativne podatke, kao i da postoje novi podaci o planiranim akcijama.

- Pojaviće se novi podaci, mi sad imamo nove pakete skinute s telefona. Oni počinju da govore i o ubistvu ili napadu na mene. Sada imamo potvrde i znamo sve o tome ko je u tim pričama učestvovao i ko je trebalo da učestvuje u izvršenju i u prvom i u kasnijem pokušaju - rekao je on, i dodao da to „i nije bila prevelika tajna“.

- Ja sam se taj dan (na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji) okrenuo prema Vulinu, on je stajao iza mene, i rekao sam mu: „Šta ti je šta se ti treseš od straha?“, u šali naravno i mirno sam prošao i mirno se vratio. Nisam hteo ni pancir da nosim jer sam rekao da nikada u svojoj zemlji neću pancir da nosim - rekao je Vučić, i naglasio da se ne boji da se „prošeta kroz svoj narod“.

- Mafiju pobeđujemo, glavu smo joj dobrim delom odsekli, ali ima još mnogo problema s kojima se suočavamo i koje moramo da rešimo u narednom periodu - istakao je Vučić.

NISAM HTEO NI PANCIR DA NOSIM JER SAM REKAO DA NIKADA U SVOJOJ ZEMLJI NEĆU PANCIR DA NOSIM. PITAO SAM VULINA ZAŠTO SE TRESE

VUČIĆ

Odgovaraju­ći na pitanje da li očekuje izvinjenje zbog podsmevanj­a nekih na navode o planiranju atentata, Vučić je istakao da ne očekuje jer se niko nije dosad izvinio ni za napade ni za klevete koje je u protekle tri godine doživela njegova porodica zbog Jovanjice.

Podsetimo, Srđan Lalić, koji svedoči na suđenju kriminalno­m klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, priznao je da su pričali i planirali ubistvo predsednik­a Vučića.

- U januaru 2021. Marko i Veljko su išli kod Zvicera povodom rođenja njegovog

 ?? ?? U januaru 2021. tokom ceremonije otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, mafija je planirala da likvidira šefa države
U januaru 2021. tokom ceremonije otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, mafija je planirala da likvidira šefa države
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia