Alo!

MLADIĆ (19) IZREŠETAN U KOLIMA NA SEMAFORU!

PUCNJAVA NA UGLU ZRMANJSKE I POŽEŠKE ULICE NA BANOVOM BRDU U BEOGRADU Dejan G. teško ranjen dok je čekao da se upali zeleno svetlo. Kako policija sumnja, pucnjava ima veze s tučom od pre nekoliko dana u kojoj je jedan mladić izboden nožem

- PIŠE: ENIS SADIKU Ranjeni Dejan bio za volanom crnog smarta

Devetnaest­ogodišnji Dejan G. teško je ranjen juče oko 14 časova na uglu Zrmanjske i Požeške ulice na Banovom brdu u Beogradu. Njemu je zasad nepoznati napadač prišao kada se kolima zaustavio na semaforu i u njega ispalio oko pet hitaca!

Pucnjava se dogodila kod broja 39 u Zrmanjskoj ulici. Kako saznajemo, ranjeni muškarac je bio u automobilu „smart“. Kada se zaustavio zbog crvenog svetla na semaforu i čekao da se upali zeleno, prišao mu je napadač i ispalio oko pet hitaca.

Njegov „smart“se potom vratio Zrmanjskom ulicom u rikverc, nakon čega je ranjeni mladić ispuzao iz automobila.

- Hitna pomoć je ubrzo stigla, ali je i mladić odvezen privatnim vozilom u Urgentni centar. Nekoliko momaka koji su sedeli u obližnjem kafiću je odmah dotrčalo, strpali ga u vozilo i odjurili - ispričao nam je očevidac.

Iako se na licu mesta moglo čuti da je povređeni mladić prethodno bio na razgovoru za posao, izvor Alo! blizak istrazi navodi da obračun, ipak, najverovat­nije ima veze s kriminalni­m aktivnosti­ma.

- Pucnjava, kako se sumnja, ima veze s tučom od pre nekoliko dana u kojoj je jedan mladić izboden nožem. Tada su se sukobile dve grupe, a najverovat­nije je u pitanju borba oko teritorije u vezi s trgovinom drogom - kaže izvor Alo!, navodeći da policija ima indicije ko je napadač.

- Kamere s obližnjih zgrada su ga snimile i pre i posle napada. Očekujemo da vrlo brzo bude lociran i uhapšen - dodaje naš sagovornik.

Prema rečima očevidaca, napadač je krupnije građe i na sebi je imao maslinasto­zelenu jaknu, crnu trenerku i crne patike. Nezvanično se saznaje i da je imao saučesnika koji ga je čekao u kolima.

- Nakon što je ispraznio šaržer, otrčao je do vozila koje je bilo parkirano u blizini i u kojem ga je verovatno čekao pomagač. Nakon toga su velikom brzinom pobegli - kaže naš izvor.

NAJVEROVAT­NIJE JE U PITANJU BORBA OKO TERITORIJE U VEZI S TRGOVINOM DROGOM IZVOR ALO!

 ?? ?? Policija identifiko­vala napadača uz pomoć snimka sa kamera
Policija identifiko­vala napadača uz pomoć snimka sa kamera
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia