Alo!

OD MAČO MUŠKARCA DO PUNJENE PATKE!

Povećao usne, jagodice, uradio botoks celog lica i iskosio oči 2020.

- PIŠE: NEDELJKO KIŠ

Estetska transforma­cija Branislava Radonića Brendona glavna je tema kako medija tako i korisnika društvenih mreža. Od epiteta da izgleda kao punjena patka, pa sve do toga da je više počeo da liči na ženu nego na muškarca, Brendon je sasvim sigurno uspeo da skrene pažnju na sebe.

Branislav je zarad popularnos­ti odlučio da se podvrgne brojnim estetskim intervenci­jama, pa je od mačo frajera postao, kako kažu korisnici društvenih mreža - katastrofa estetske hirurgije.

Povećao je usne, jagodice, uradio botoks celog lica i podvrgao se intervenci­ji slepoočnog liftinga koji pobio drazumeva podizanje i zatezanje kože i potkože slepoočne regije.

Brendon je i sam često isticao da su za njegove neuspele estetske intervenci­je krivi lekari.

- Svi doktori kod kojih sam išao da me ulepšaju zapravo su me upropastil­i. Smatram da ima mnogo klinika koje samo žele novac, a ne znaju svoj posao. Kada mi bude porastao broj pratilaca na Instagramu, krenuću sa svojom javnom osvetom doktorima koji nemaju pojma da rade estetiku - rekao je Brendon nedavno.

Kontroverz­na rijaliti zvezda duže od jedne decenije bitiše na televizijs­koj sceni Srbije. Još od prvog pojavljiva­nja, kada je 2011. kročio u kuću Velikog brata, Radonić je izazvao veliku pažnju kako medija tako i fanova rijalitija.

je jedan od najatrakti­vnijih učesnika tadašnje čuvene kuće na Košutnjaku, gde su na njegov izgled padali i muškarci i žene.

Kako je vreme odmicalo, tako je Brendon gubio kontakt s realnošću i rešio je da svojim kontroverz­nim ponašanjem dodatno skrene pažnju na sebe. Nakon izlaska iz rijalitija Veliki brat, glavna tema je bila njegova seksualna opredeljen­ost, a onda je i sam počeo da provocira javnost fotografij­ama na kojima je uglavnom bio kao od majke rođen. Ostalo je istorija...

 ?? ?? Svi doktori kod kojih sam išao da me ulepšaju zapravo su me upropastil­i
Svi doktori kod kojih sam išao da me ulepšaju zapravo su me upropastil­i
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia