Alo!

NISMO PLAČIPI*KE KAO U PARTIZANU!

Mnogo puta smo ćutali jer smo bolji, kvalitetni­ji, moćniji, ali kad su se oglasili triput u jednom danu...

- PIŠE: EKIPA ALO!

Zvezda za sobom ima jednu od najuspešni­jih polusezona u istoriji, smatra generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Aktuelni prvak je jesenji deo Superlige završio na prvom mestu, s 10 bodova prednosti ispred Partizana.

- Da li je Zvezda ikad završila polusezonu sa 17 pobeda i dve nerešene? Ja sam zadovoljan, dominantno smo prvi i moramo da nastavimo da pobeđujemo na dominantan način.

Terzić ne smatra da je šampionska trka okončana.

- Protivnik je opasan kad ga potcenite. Verujem da ćemo biti šampioni, ali pozivam na oprez. Moramo da govorimo o Partizanu kao velikom klubu. Ali, imamo 10 bodova i to je pokazatelj da smo kvalitetni­ji. Njima su sudije nekoliko puta pomogle tokom jesenjeg dela i otvoreno sam pričao o tome. Taj penal u derbiju niko osim naučnika iz VAR sobe nije video. S druge strane, u Evropi su pokazali mnogo. Ne možemo da ih potcenjuje­mo. Petrić ih odlično vodi. Bili su umorni i prosipali su bodove, a mi nismo dozvolili kiks.

Cilj u Evropi je bio plasman u Ligu šampiona.

- Ušli smo u sezonu s velikim ambicijama i nismo iskoristil­i šansu. Makabi je ozbiljna ekipa, pokazala je to u grupnoj fazi, ali bez obzira, nismo zadovoljni. Uspeli smo da sačuvamo sezonu koja je najvažnija u istoriji Zvezde, pitanje je da li će neka u budućnosti biti ovako važna jer prvak ide u grupnu fazu Lige šampiona.

Ponovio je stav kluba po pitanju Srđana Jovanovića.

- Jovanović je dobar sudija, ali ima lošu nameru prema Zvezdi. Kad on zovne VAR sobu, sudije neće da promene odluku. Izuzetno smo nezadovolj­ni delegiranj­em. Čovek radi u Partizanu, dočekuje sudije, a njegov rođeni brat sudi Partizanu. I Filipović to ne zna. Mi kažemo ne može Jovanović, zbog derbija. Mnogo puta je, nakon onog derbija, pokazao da nije dobronamer­an protiv Zvezde. Kako su oni izvukli onu crtu za poništen gol Bena u Kragujevcu. Mnogo puta smo ćutali jer smo bolji, kvalitetni­ji, moćniji... Ajde da ne budemo plačipi*ke kao oni, ali kad su se oglasili triput u jednom danu...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia