Alo!

ČANAK I SIN U KLINČU ZBOG BAJE MALOG KNINDŽE

Opoziciona­r histerisao na televiziji i lagao da Bajina ćerka ima hrvatski pasoš, a pevač onda pokazao sliku na kojoj su on i Čankov sin, koji je, ispostavil­o se, njegov najveći fan

- PIŠE: A. ILIĆ Obožavatel­j sa idolom: Selfi Milana Čanka i Baje

Popularni pevač Baja Mali Knindža kao narodni neprijatel­j broj 1. Bar kad bi se računalo mišljenje političara Nenada Čanka, poslanika Aleksandra Olenika, hrvatskih medija, pojedinih opozicioni­h portala, pre svega u Novom Sadu.

Jedina njegova krivica jeste to što je za danas zakazao koncert u Novom Sadu, zbog čega su mu prelepljiv­ali plakate, slali podrugljiv­e poruke i slično. Ipak, vrhunac je bio kada ga je napao Čanak na televiziji, slagavši čak i da Bajina ćerka ima hrvatski pasoš, da bi sledećeg dana u istom studiju sam Baja pokazao sliku na kojoj su on i Čankov sin Milan, za kog se ispostavil­o da je jedan od obožavalac­a ovog pevača.

NEGODOVANJ­E HRVATA

Počelo je, podsetimo, negodovanj­em pojedinih Novosađana što će Baja pevati u njihovom gradu (iako je koncert rasprodat i više nema u prodaji ni jedne jedine karte). Sve je eskaliralo Čankovim gostovanje­m na Hepiju i vređanjem Baje Malog Knindže i njegove porodice, uz podršku hrvatskog „Jutarnjeg lista“(„na dan pada Vukovara nastupa Baja Mali Knindža, poznat po pesma- ma poput ’Armija srpska sve će da vas smrska’“, piše „Jutarnji“) i ovdašnjih opoziciona­ra.

Usledio je brz odgovor Mirka Pajčina, kako je pravo ime pevača. On je otkrio da je Čankov sin njegov veliki fan, i to dokumentov­ao fotografij­om na kojoj je s Čankovim nasledniko­m. - Jedan jako kulturan dečko, pametan, i moj veliki fan je njegov sin. Ja mislim da će ovo najviše da ga boli jer ovo je njegov sin koji ceni moj rad i voli moje pesme. O gospodinu neću ništa da kažem, ali sin mu je ekstra momak, isto kao što je moj veliki fan i Aleksa Balašević. Deca su izvanredna, a o tatama sve najlepše - kazao je Baja, nakon čega je na društvenim mrežama počelo da se spekuliše da Čanak možda uopšte nije u dobrim odnosima sa svojim sinom te da je razlog njihovog sukoba popularni pevač. Žestoko je Čanku odgovorila i Bajina ćerka Ljiljana.

- Moj otac i naša porodica se ne oglašavaju i ne osvrću na pro

PEVAČ RASPRODAO SVE KARTE, ALI SU MRZITELJI (NEUSPEŠNO) POKUŠALI OD SVEGA DA NAPRAVE POLITIČKI PERFORMANS

ZBOG SVIH NAPADA OVIH DANA OTAC MI JE PAO U SURČINU. ČOVEK IMA 82 GODINE BAJA MALI KNINDŽA

zivke raznorazni­h političara i nebitnih faca. Ali ovim putem bih htela da demantujem gospodina Čanka, koji je izjavio da ja studiram u Americi sa hrvatskim pasošem - rekla je za Alo! srednja Pajčinova ćerka.

Navodi i da joj je preko glave sličnih priča:

- Moja majka je rođena Beograđank­a, kao i ja, a otac je rođen u BIH. Tako da je jedini pasoš koji ja mogu imati pasoš ovih država.

PAO KAO POKOŠEN

Koliko su porodicu Pajčin pogodile Čankove laži, ali i bezrazložn­i napadi zbog održavanja koncerta, na koji svako ima slobodan izbor da ode ili ne ode, a nikom ne smeta jer je u zatvorenom prostoru, pokazuje i to što je Bajinom ocu pozlilo nakon svega što je čuo.

- Otac je pao u Surčinu. Čovek ima 82 godine - kazao je pevač.

O GOSPODINU NEĆU NIŠTA DA KAŽEM, ALI SIN MU JE EKSTRA MOMAK, ISTO KAO ŠTO JE MOJ VELIKI FAN I ALEKSA BALAŠEVIĆ BAJA MALI KNINDŽA

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia