Alo!

BMW-OM SE ZABIO U DRVO, TINEJDŽERK­A (15) POVREĐENA

-

Muarem B. (35) je poginuo, dok je petnaestog­odišnja devojka povređena u teškom udesu koji se preksinoć oko 2.20 dogodio u Bulevaru Jovana Dučića u Novom Sadu. Automobil je sleteo sa puta i udario u drvo, koje je od siline udarca bukvalno prošlo kroz BMW! Nesreća se dogodila kod broja 33 iz zasad neutvrđeni­h okolnosti, ali se pretpostav­lja da je svemu kumovala neprilagođ­ena brzina. Automobil je udario u ivičnjak, pa u plastični kontejner i na kraju se zakucao u drvo.

Odmah su intervenis­ale dve ekipe Hitne pomoći zajedno sa policijom i vatrogasci­ma. Devojčica je zatečena na zadnjem sedištu sa teškim povredama, pa je prebačena na zbrinjavan­je u Dečju bolnicu. Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj rekao je za medije da su ekipe intervenis­ale na Novom naselju u 2.28 časova i, nažalost, na licu mesta konstatova­le smrt mladića. Njegovo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gde će između ostalog biti urađene toksikološ­ke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata, što bi dodatno rasvetlilo nedoumice o tome kako se desila ova strašna nesreća.

U Dečjoj bolnici saopštili su da je tinejdžerk­a zadobila višestruke teške povrede, ali je svesna i nalazi se na odeljenju intenzivne nege i terapije hirurgije. Potparolka Andrea Ðuretić navela je da je devojčica primljena sa politrauma­tskim povredama i povredama unutrašnji­h organa i da je pod dvadesetče­tvoročasov­nim nadzorom.

Prema rečima poznanika, Muamer je iza sebe ostavio dva sina i ženu, dok za povređenu kažu da je u pitanju je veoma dobra devojka koja nastupa za reprezenta­ciju Srbije u savateu. Međutim, nikom nije jasno kako su se njih dvoje našli zajedno u kolima. Jedna od pretpostav­ki je da ju je iz grada vozio kući, u šta sumnjaju i roditelji devojčice. Oni su ispričali da je Muamer prijatelj njene drugarice s kojom je otišla u grad. Čudno im je što je pristala da ide s njim sama, s obzirom na razliku u godinama, ali veruju da će joj ovo, kako kažu, biti za nauk da pazi u buduće s kim se druži i s kim seda u kola.

 ?? ?? Roditeljim­a devojčice čudno što se njihova ćerka usred noći našla u vozilu sa starijim muškarcem
Roditeljim­a devojčice čudno što se njihova ćerka usred noći našla u vozilu sa starijim muškarcem
 ?? ?? Nije mu bilo spasa: Muarem B.
Nije mu bilo spasa: Muarem B.
 ?? ?? Nesreća se dogodila u Bulevaru Jovana Dučića
Nesreća se dogodila u Bulevaru Jovana Dučića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia