Alo!

220 broj dana OTAC MONSTRUM ĆERKI (5) RAZBIO GLAVU PATIKOM I LUTKOM

Muškarac I. T. (41) navodno bacio dete na krevet, a potom ga uhvatio za kosu i krvnički ga udarao po glavi i telu jer nije sredilo igračke

- PIŠE: EKIPA ALO! U pritvoru: I. T. Tukao ju je dok se igračka nije polomila

Čudovište! Muškarac I. T. (41) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju ćerku od svega pet godina koristeći lutku i patiku! Komšije kažu da je oduvek bio nasilan, a da je policija u njegovu kuću redovno dolazila jer je tukao i svoju ženu!

Nasilnom ocu je 12. novembra određeno zadržavanj­e do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Kako saznajemo, nasilnik je dete najpre bacio na krevet, a potom ga uhvatio za kosu i plastičnom lutkom, dok se nije polomila, udarao po glavi i telu! Zatim je detetu zadao i više udaraca patikom jer nije pospremilo igračke!? Nesrećno dete je zadobilo teške povrede, a njemu su stavljene lisice na ruke.

Osumnjičen­o otac je odranije poznat policiji zbog nasilja u porodici, a komšije nemaju nijednu dobru reč za njega.

- Napadao je i tukao ženu, zbog čega je policija redovno dolazila u njihovu kuću. Nažalost, žena, verovatno iz straha, odbijala je da svedoči protiv njega. U njihovoj kući kutija smese za nargile pronađeno je u „mercedesu“prilikom kontrole na Graničnom prelazu Vatin je stalno bila galama, vika... Mislimo da je možda čak i koristio neke supstance. Nije bilo moguće da ne čuješ šta se dešava, jer ju je redovno tukao. Uvek je bio nasilan i svi smo ga izbegavali. Kad god smo čuli da se nešto dešava, pozovemo policiju, ali nažalost ništa se kasnije nije dešavalo, jer žena nije želela da potvrdi da je žrtva nasilja. Ona je, inače, bila povučena, dok je on bio poprilično „silan“- kaže jedan od komšija za Alo! i dodaje da do sada nikada nije nasrtao na decu:

- Žena je uvek jadna ćutala i bila žrtva, ali nije dirao decu! Ovo je sada zaista prevršilo svaku meru. Plašili smo ga se, a ranije su znali od komšija da zajme i novac. Buka je bila redovna, međutim, poslednje dva meseca ga nismo viđali. Čak smo pomislili da možda nije tu, međutim, kada je napao dete, videli smo kada ga je policija izvodila iz kuće.

U njihovoj kući je stalno bila galama, vika... Mislimo da je možda čak i koristio neke supstance

KOMŠIJE

To je bio zastrašuju­ći prizor, a kad smo još čuli zbog čega je uhapšen, svi smo se prenerazil­i. Da napadneš dete tako, pa ne znam šta da se dogodilo. Ima dvoje dece… Ko zna kroz šta su ta dečica prolazila - kazao je naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman iz bezbednosn­ih razloga.

 ?? ?? On je ranije bio nasilan i prema svojoj ženi, ali je ona, verovatno iz straha, odbijala da svedoči protiv njega
On je ranije bio nasilan i prema svojoj ženi, ali je ona, verovatno iz straha, odbijala da svedoči protiv njega
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia