Alo!

SUPERBAKA TRAŽI PARTNERA ZA PORNIĆ

- V. V. V. V.

Sve češće čujemo da se neko razveo u poznim godinama, posle više od 30 godina braka. Prema američkim stručnjaci­ma, procenat razvoda parova koji imaju između 50 i 70 godina života se udvostruči­o, jer mnogi u tim godinama smatraju da je bolje da ostatak života provedu sami i srećni nego nesrećni u braku. Ako želite da spasete svoju zajednicu, primenite ovu taktiku - izaberite jedan dan u nedelju kada ćete razgovarat­i jedan sat s partnerom o nekom od sledećih pitanja:

KOLIKO SE RAZUMEMO?

Parovi koji su u dugogodišn­jim brakovima kažu da je za trajnost jedna od najvažniji­h stvari međusobno razumevanj­e. Ono je temelj na kome se grade sigurnost,

Andrea Sanšajn ima 53 godine i dvoje unučića. Popularna je na internetu jer izgleda kao klinka. Ona redovno vežba, čak po osam sati dnevno i zdravo se hrani. Nekadašnje­m fitnes modelu zato prilaze upola mlađi momci. Andrea sada pokreće svoj rijaliti i traži partnera za snimanje scena seksa. Ali ima uslove: „Želim muškarca od 30 godina, koji trenira, nema decu i ne puši.“Rijaliti možete pratiti na Instagram profilu ove zgodne bake. bliskost i poštovanje. Lakše se postiže i kompromis, koji je neophodan u svakom međuljudsk­om odnosu.

ZNAMO LI MEĐUSOBNE ŽELJE I STRAHOVE?

Kada su partneri posvećeni razvoju porodice koja je njihova zajednička tvorevina, jedina prepreka tome može da bude ako jedan partner prestane da se interesuje za želje onog drugog. Ili za strahove koje onaj drugi ima u vezi s budućnošću njihovog odnosa i porodice.

KAKO DA NEGUJEMO NAŠU LJUBAV?

Emotivna povezanost je ključna za trajanje ljubavi i braka. Nije dovoljno samo reći „volim te“, već to treba dokazivati svakodnevn­im ponašanjem. Jednom nedeljno pitajte jedno drugo: „Šta mogu da uradim kako bih ti dokazao/la svoju ljubav?” A onda se potrudite da to ostvarite.

 ?? ??
 ?? FOTO: INSTAGRAM ??
FOTO: INSTAGRAM
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia