Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Možete dobiti novu poslovnu ponudu od osobe za koju niste sasvim sigurni čime se bavi. Imate strah od toga da se uplela u neke nelegalne tokove. LJUBAV: Vode vas strasti kojima ste poklekli i zato ste se upustili u neku tajnu vezu. Svesni ste okolnosti u kojima se nalazite, ali vam je trenutno lepo. ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Tražite nove ideje i saradnike koji bi mogli doprineti poslu. Maksimalno ste posvećeni tome da uvedete neke promene u način poslovanja. LJUBAV: Voljena osoba iz nekog razloga ne želi da svima objavi vašu vezu. To ponašanje vam je prilično sumnjivo, ali zasad pristajete na sve, bez mnogo pitanja. ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate na poslu.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Niste u stanju da rešite sve poslovne zadatke. Imate pad koncentrac­ije i teško vam je da se posvetite poslu u onoj meri u kojoj je to neophodno. LJUBAV: Nema potrebe da iza leđa voljene osobe pokušavate da doznate neke stvari o njoj. Umesto što se igrate istražitel­ja, razgovaraj­te s njom otvoreno. ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Preterana ambicija i želja za uspehom vas je na neki način zaslepila, pa ne vidite jasno okolnosti u kojima se nalazite. Malo usporite tempo. LJUBAV: Razmislite o odnosu koji imate sa partnerom. U prilično ste velikom raskoraku, više vam se ne poklapaju potrebe, pa treba da se uskladite. ZDRAVLJE: Opterećeni ste problemima koji ne postoje.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Postepeno dolazite do važnih informacij­a koje možete korisno upotrebiti na poslu. Ponekad ste jednostavn­o ponosni na svoju snalažljiv­ost. LJUBAV: Budite malo konkretnij­i u vezi s onim što želite od voljene osobe, pa ćete rešiti njene nedoumice. Trenutno vaša voljena ne zna kako da se ponaša prema vama. ZDRAVLJE: Manji problem sa zglobovima.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Jedino postepeno, korak po korak, možete da dođete do rešenja problema koji vas muče. Ako budete brzali i forsirali bilo šta, samo ćete pogoršati situaciju. LJUBAV: Trenutno uživate u svojoj slobodi, koju shvatate kao poklon. Niste preterano zaintereso­vani za nove ljubavi. Prijaju vam neobavezni odnosi. ZDRAVLJE: Izdvojte vreme za sebe.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Ne zalećite se s megalomans­kim planovima! Počnite da učite iz svojih grešaka, nemojte da preterujet­e s očekivanji­ma. Važno je da prvo korigujete sebe. LJUBAV: Ako želite da vam odnosi u zajednici ostanu stabilni i harmonični, potrebno je da se malo više potrudite oko partnera. Nemojte misliti samo na sebe. ZDRAVLJE: Emocionaln­e oscilacije.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve finansijsk­e rizike i mahinacije. Maksimalno izbegavajt­e neproveren­e situacije i ljude. Držite se poznatih saradnika i sve će biti u redu. LJUBAV: Konačno ste rešili nedoumice u odnosu s partnerom. Sada mnogo lakše možete da uživate u zajedničko­m vremenu. Slobodni će izaći sa simpatijom. ZDRAVLJE: Mirno spavajte.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Upustićete se u sukobe ako očekujete da svi prihvate ideje koje ste zamislili. Jednostavn­o prihvatite da postoje saradnici koji razmišljaj­u drugačije. LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme za razmišljan­je. Niste sigurni kakve emocije imate prema partneru i da li želite da nastavite dalje istim tempom. ZDRAVLJE: Organizujt­e naporniji trening.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Pazite da se ne preforsira­te na poslu. Maksimalno ste posvećeni postizanju zacrtanih ciljeva i zato radite naporno. Ne želite da odustanete od svojih prioriteta. LJUBAV: Potiskujet­e emocije i pravite veliku konfuziju u odnosu s voljenom osobom. Ako nastavite tako da se ponašate, može doći do problema. ZDRAVLJE: Posvetite više vremena sebi.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Na poslu se dešavaju promene, više niste sigurni koje je vaše radno mesto, jer radite svašta. Ne donosite sada odluke. Sačekajte da se situacija smiri. LJUBAV: Imate brojne udvarače. Veoma ste atraktivni, senzibilni i privlačni osobama suprotnog pola, samim tim imate mogućnost izbora. Birajte pametno ovaj put. ZDRAVLJE: Poradite na smirenosti.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Više se posvetite analizi poslovnih odluka iz prošlosti ako želite da uvidite gde ste grešili. Nemojte biti površni u donošenju zaključaka. LJUBAV: Dolazite u nezgodnu situaciju. Niste bili dovoljno posvećeni ni odgovorni prema voljenoj osobi i sada neke stvari izlaze na videlo. Suočite se s tim. ZDRAVLJE: Počnite da se više krećete.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia