Alo!

POSLANICE VERUJU U POBEDU ORLOVA!

Moramo biti fokusirani 90 minuta i jednom čvrstom i odgovornom igrom možemo doći do rezultata, poručila je Sandra Božić

- PIŠE: D. RAMADANI

Četvrtak je dan D za sve ljubitelje fudbala u Srbiji, jer će tada naši reprezenta­tivci igrati prvu utakmicu na Mundijalu u Kataru, i to ni manje ni više nego protiv petostruki­h svetskih šampiona, fudbalske reprezenta­cije Brazila.

Nema sumnje da će svi građani tog dana svim srcem biti uz „orlove“, a mi smo čekajući četvrtak pitali naše narodne poslanice da li prate Svetsko prvenstvo u fudbalu i kakav rezultat očekuju.

Potpredsed­nica Skupštine Srbije Sandra Božić poručila je da su naši fudbaleri kroz kvalifikac­ije dokazali da mogu da pobede i najjače reprezenta­cije.

- Iz mog ugla mislim da je reprezenta­cija Srbije jako napredoval­a u odnosu na protekli period i da je selektor napravio idealan tim koji sigurno može da parira svim reprezenta­cijama uključujuć­i i Brazil. Brazil ima izuzetno kvalitetne igrače na svim pozicijama, na koje moramo obratiti pažnju, moramo biti fokusirani 90 minuta i jednom čvrstom i odgovornom igrom možemo doći do rezultata - rekla je ona za Alo!, i dodala da je prva utakmica uvek najteža na svakom velikom takmičenju.

- Na papiru je Brazil favorit, ali smo kroz kvalifikac­ije dokazali da možemo da pobedimo najjače reprezenta­cije

- zaključila je Božićeva.

I Snežana Paunović, potpredsed­nica parlamenta iz redova socijalist­a, očekuje tešku utakmicu, ali se nada pobedi naših „orlova“. - Pratiću svakako, koliko mi obaveze budu dozvoljava­le. Nisam neki poznavalac fudbala i srčani navijač, ali volim da bodrim našu reprezenta­ciju. Protiv Brazila očekujem tešku utakmicu, ali se nadam pobedi naših „orlova“- poručila je ona za naš list.

Narodna poslanica Dubravka Kralj već je isplaniral­a da utakmicu Srbija - Brazil u četvrtak gleda sa svojim prijatelji­ma. - Nadam se pobedi, a očekujem dobru igru u kojoj će naši reprezenta­tivci dati sve od sebe, kao što ćemo i mi navijati svim srcem, sve do finala rekla je ona za Alo!.

 ?? ?? Sandra Božić, Snežana Paunović i Dubravka Kralj
Sandra Božić, Snežana Paunović i Dubravka Kralj
 ?? ?? Nejmar i Tadić na prošlom SP
Nejmar i Tadić na prošlom SP

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia