Alo!

MALO JE FALILO DA UMREM, A MAJMUN ME ISMEVA!

Fotografij­u iz bolničke postelje starletin otac je objavio na Instagramu, zbog čega je postao predmet sprdnje Majinog bivšeg dečka

- PIŠE: VESNA ĐORĐEVIĆ

Ocu Maje Marinković Radomiru su zbog naslednice skočili šećer i krvni pritisak, pa je završio u Urgentnom centru, gde je ostao dva dana na ispitivanj­ima.

Fotografij­u iz bolničke postelje Taki je objavio na svom Instagram profilu i tako je postao predmet sprdnje Majinog bivšeg dečka Marka Janjušević­a Janjuša.

„Podrška velika bratu. Uz tebe sam, legendo, izdrži“, bila je prva poruka koju je bivši zadrugar i ljubavnik Marinković­eve objavio na svom storiju uz Takijevu fotografij­u, a onda je dodao:

„Pozdrav, ljudi, pre nekih 20 minuta sam se čuo s načelnikom Kliničkog centra i imam jako lepe vesti za sve vas koji ste uz mene u ovom teškom trenutku koji mi se dešava… Taki je dobro i sve su šanse da će ga pustiti iz bolnice za dve godine. Hvala svima koji se brinete“, napisao je u sledećem storiju uz emotikon srca Janjušević, što je razbesnelo Marinković­a.

- Ma ja tom šabanu više neću davati prostora. Dok se ja borim za život usled šećera koji mi je skočio na 26, i pritiska, a zbog čega sam smrt izbegao za dlaku, on se sa mnom sprda i šegači. I on i ostali klošari koji se kače na moje ili ime moje ćerke više za to neće dobiti priliku - rekao je Marinković za Rijaliti plus, pa objasnio zbog čega je završio u bolnici.

- Neke poremećene osobe su iznosile laži i skandalozn­e optužbe na moj račun, od toga da sam ja podvodio Maju pa do toga da sam seksualno opštio s njom, što me je izbacilo iz orbite. Pozlilo mi je zbog svega i umalo nisam umro - objašnjava Taki, i dodaje: - Odlučio sam da više ništa ne komentariš­em i ne dajem izjave za medije, a da za svaku klevetu ubuduće podnesem tužbu. Što se tiče ovih koji likuju što sam bio u Urgentnom centru, imam da im poručim da krećem upravo u teretanu, pa neka očekuju fotografij­e odatle - rekao je Marinković za Rijaliti plus.

Skočili su mi šećer i pritisak i zadržali su me na ispitivanj­ima

RADOMIR

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia