Alo!

TAJNE MLADOLIK HOLIVUDSKI­H ZV

- PIŠE: VESNA VUKADINOVI­Ć

Fontanu mladosti, nažalost, niko još nije izmislio, ali se svi trude da izgledaju što mlađe. To je trend kome nisu odolele ni žene iz našeg okruženja koje rade u bankama, školama, buticima, medijima. I one ubrizgavaj­u botoks, hijaluron i rade razne kozmetičke tretmane da bi ispeglale bore. A tek poznate holivudske lepotice! Ipak, mnoge tvrde da im je lice prirodno zategnuto samo zahvaljuju­ći prirodnim sastojcima koji su svima dostupni i jeftini.

ZA SALMU JE SKIDANJE ŠMINKE ZAKON

Ona prosto blista. I to ne samo zato što je zaljubljen­a do ušiju. Iako ima 53 godine, lice Dženifer Lopez nema bora, a koža sija. Tvrdi da je to zahvaljuju­ći kremama na bazi sastojaka iz ekstradevi­čanskog maslinovog ulja, lišća masline i skvalan ulja, koje hidriraju lice i ublažavaju bore. Kaže da su njena mama i tetka oduvek koristile maslinovo ulje za negu i da odmalena zna za njegov dobar efekat.

Formula Salme Hajek za savršenu koži u 56. godini je obavezno skidanje šminke. Ona kaže da nikada nije legla u krevet a da prethodno nije oprala lice umivalicom koja u potpunosti ukloni šminku. Čak i kada je premorena, bolesna ili je popila na nekoj proslavi, ne preskače taj korak u nezi kože. „Mogu da zaboravim da skinem haljinu ili nakit, ali šminku nikada“, kaže lepa Salma.

DŽEJ LO BLISTA ZBOG MASLINOVOG ULJA SARA MAŽE HIDRATANTN­U KREMU

Čuvena Keri iz serije „Seks i grad“veoma vodi računa o koži lica. Ona takođe nikada ne ide na spavanje sa šminkom, da ne bi dobila alergiju, bubuljice i mitesere. Sara Džesika Parker svakodnevn­o nahrani svoje lice hidratantn­om kremom, a kožu usana zaštiti balsamom od isušivanja pre izlaska iz kuće.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia