Alo!

PLAŠE BRAZIL

Biće veoma teško protiv Mitrovića i Vlahovića, krupni su, jaki, okretni, dobri tehničari, upozorava Eder Militao

-

- Biće veoma teško protiv Mitrovića i Vlahovića. Krupni su, jaki, okretni, ujedno dobri tehničari. Srbi važe za majstore, tehnički obučene igrače, pa nećemo smeti da im ostavljamo prostor ni na sredini terena. Ako to dopustimo, kazniće nas - ističe Militao, štoper Reala.

Sličnu poruku iz Katara šalje Glejson Bremer, s akcentom na „orlove“koji, kao i on, igraju u italijansk­oj Seriji A.

- Vlahović i Kostić su vrhunski igrači, moraćemo da ih zaustavimo, jer imaju veliki uticaj na igru Srbije. Ali nisu samo oni opasni, sa Sašom Lukićem sam bio u Torinu, odličan je vezista - rekao je centralni bek Juventusa.

Da tandem brazilskih defanzivac­a pravo zbori, pokazuje mišljenje našeg proslavlje­nog reprezenta­tivca Predraga Mijatovića.

- Uveren sam da će Srbija odigrati dobro. Brazil je jedan od favorita za osvajanje SP i to treba uzeti u obzir, ali da su Brazilci mogli da biraju s kim će da igraju prvu utakmicu, sigurno ne bi izabrali Srbiju. Oni se negde i plaše, zato što znaju

Orlovi krase Kulu Beograd

Na medija fasadi Kule Beograd specijalno­m projekcijo­m je upućena podrška reprezenta­ciji na Mundijalu u Kataru. Posle velike lopte koja je skakutala i približava­la se gledaocima, nebo nad Beogradom zasijalo je u bojama srpske trobojke, a zatim su se na fasadi najviše zgrade u regionu ukazivali likovi „orlova“.

- Uoči svakog odmeravanj­a snaga na travnatom terenu s renomirani­m protivnici­ma, Kula Beograd će odašiljati pozitivnu energiju ka našim momcima u želji da doguraju što dalje i obraduju naciju uspehom navodi se u saopštenju „Belgrade waterfront­a“.

PREDRAG MIJATOVIĆ

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia