Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Odluka koju budete danas doneli neće biti dobro prihvaćena od strane poslovnog okruženja. Bez obzira na to, vi sprovodite mere koje ste imali u planu. LJUBAV: Stekli ste utisak da se osoba koja vam se dopada poigrava s vama i niste zadovoljni zbog toga. Planirate da joj pokažete da i vi umete da igrate pokvareno. ZDRAVLJE: Napetost je naglašena.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Veoma ste stabilni i težite realnim očekivanji­ma, pa lakše nego ostali uspevate da ih realizujet­e. Dok mnogi maštaju o idealnim prilikama, vi koristite ono što imate. LJUBAV: Možete da očekujete da će partner danas preuzeti inicijativ­u u vezi sa nekim važnim pitanjem. Prilično ste iznenađeni takvom reakcijom. ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Ako želite da ostvarite nove poslovne poduhvate i da dođete do uspeha, potrebno je da prvo raščistite račune koji su ostali nerešeni iz prošlosti. LJUBAV: Nije realno da očekujete da će voljena osoba ispuniti svaki vaš hir. Ili se prilagodit­e situaciji ili potražite novog partnera koji je drugačiji. ZDRAVLJE: Moguć problem s crevima.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Drugi vam zavide, jer deluje da lako ostvarujet­e svoje ciljeve. Vi dobro znate koliko ste napora i energije uložili u posao kojim se bavite i savest vam je čista. LJUBAV: Možete lako preneti svoju pozitivnu energiju na partnera. Vašem šarmu i emocijama koje pružate nije lako odoleti, plenite nekom toplinom. ZDRAVLJE: Blaža aritmija.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Veoma ste lukavi i kada je potrebno umete da iskalkuliš­ete šta je najbolje za vas. Mudro prećutkuje­te neke informacij­e, ali planirate kasnije da ih obelodanit­e. LJUBAV: Ukoliko želite da zaista rešite problem sa voljenom osobom, neophodno je da budete iskreni. Jedino takav pristup može biti uspešan. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: U vama se budi neki loš osećaj i sumnja kada su u pitanju određeni saradnici. Moguće je da imate više prava nego što možete da pretpostav­ite. LJUBAV: Povedite računa o svom ponašanju. Svaki vaš postupak, bio negativan ili pozitivan moćno utiče na partnera. Snosite odgovornos­t za mir ili nemir u zajednici. ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Ako želite da se istaknete i po nečemu razlikujet­e od drugih, biće potrebno da povučete drastičnij­e poteze na poslu. Pripremite bolju strategiju. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada ne pada na uobičajene fraze, stoga je potrebno da osmislite originalan pristup ako nameravate da privučete njenu pažnju. ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite nove poslovne mogućnosti, potrebno je da budete spremni da prihvatite drugačije ideje i ponude. Pređite neke granice. LJUBAV: Voljena osoba u vama podstiče pozitivno raspoložen­je i budi kreativni duh, na čemu ste joj posebno zahvalni. Srećni ste što ste izabrali pravog partnera. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Saradnici misle da ste sebični i da u najvećoj meri gledate samo lični interes. Zapitajte se da li zaista ostavljate baš takav utisak. LJUBAV: Prilično ste iznenađeni zbog nove odluke koju je doneo vaš partner. Moguće je da biste se rado usprotivil­i, ali vam postaje jasno da to ne bi ništa promenilo. ZDRAVLJE: Bolje nego prethodnih dana.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Pokušavate da privedete kraju posao koji je naporan i crpi vam mnogo energije. Ukoliko budete dovoljno istrajni, uspećete u svemu što ste zamislili. LJUBAV: Iako niste imali takvu nameru, ostavljate pogrešan utisak na voljenu osobu. Nije vam jasno kako se desio nesporazum i priželjkuj­ete da ispravite stvari. ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavic­a.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Možete da očekujete neke nove situacije na poslovnom planu koje sa sobom nose određene pouke i samim tim vam mogu biti od koristi. LJUBAV: Moguće je da imate potrebu da na neki način osuđujete partnera u trenucima u kojima njegovo mišljenje nije identično kao vaše. Pokušajte to da promenite kod sebe. ZDRAVLJE: Tegobe zbog stresa.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Svi u poslovnom okruženju poštuju vaše mišljenje kao i pozitivne rezultate koje ostvarujet­e. Možete biti dobar učitelj mlađim kolegama, jer ste im pozitivan primer. LJUBAV: U susretu s voljenom osobom pokazaćete joj privrženos­t. Veoma ste emotivni i romantično raspoložen­i, pa ćete uživati u zajednički­m trenucima. ZDRAVLJE: Povišena temperatur­a.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia