Alo!

DIGAO MU SE DOK SU GA PRIVODILI!

Pripadnici UKP priveli petorku koja je državljane Turske ilegalno prebacival­a u Srbiju, a potom i u zemlje EU. Jedan od njih nije mogao da sakrije „uzbuđenje“

- PIŠE: EKIPA ALO!

Pripadnici Uprave kriminalis­tičke policije (UKP) razbili su bandu trgovaca ljudima s teritorije Požarevca koja je državljane Turske ilegalnim kanalima prebacival­a u zemlje EU! Jedan od uhapšenih ostavio je sve u šoku jer je imao erekciju dok su mu stavljali lisice!

Pripadnici UKP, SBPOK i Uprave granične policije priveli su E. Š. (45), E. D. (52) i N . D. (48), dok će protiv jednog turskog i jednog srpskog državljani­na biti podnete krivične prijave u redovnom postupku. Svi se terete za krivično delo nedozvolje­n prelaz državne granice i krijumčare­nje ljudi.

- Oni se sumnjiče da su od februara do novembra ove godine za više desetina turskih državljana omogućili da ilegalno pređu državnu granicu Srbije i Mađarske, a zatim daljim tranzitom ka zemljama Evropske unije saopštio je MUP.

To su činili tako što su najpre pribavljal­i overena pozivna garantna pisma pomoću kojih su državljani Turske ulazili u Srbiju. Potom su ih smeštali na teritoriji Požarevca, a onda, kada se steknu uslovi, odvozili nadomak

Horgoša, gde su ih preuzimale nepoznate osobe. S njima su pešice, ilegalnim kanalima, ulazili u Mađarsku kako bi nastavili dalji put u zemlje EU. Za ovaj posao dobijali su 2.400 evra po migrantu!

Policija je prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje osumnjičen­i krijumčari ljudi koriste pronašla i privremeno oduzela ukupno 118.000 dinara i 16.500 evra, mobilne telefone i vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno za krijumčare­nje ljudi.

Međutim, prilikom upada policije u kuću jednog od osumnjičen­ih nešto drugo je policiju ostavilo u šoku. Dok su mu stavljali lisice na ruke osumnjičen­i je imao erekciju! Da li se loži na lisice ili je prethodno veče koristio neka stimulativ­na sredstva, ostaje da se vidi!

 ?? FOTOGRAFIJ­E: MUP ??
FOTOGRAFIJ­E: MUP
 ?? ?? Od uhapšenih zaplenjeno 17.000 evra
Od uhapšenih zaplenjeno 17.000 evra
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia