Alo!

POST ME JE SPASAO KANDŽI PROSTITUCI­JE

- S. A.

Nije tajna da su javne ličnosti izložene mnogim izazovima i pritiscima, ali da su samo retki u stanju da im odole. Voditeljka Jovana Jeremić tako je ispričala da je na početku njene karijere jedan moćnik pokušao da je vrbuje za bavljenje elitnom prostituci­jom. - Nuđeno mi je čitavo bogatstvo u zamenu za to da budem uvučena u elitnu prostituci­ju, odnosno da budem žena zadužena za jake muškarce na svetskom nivou, prvenstven­o u svetu fudbala. Mene su odabrali za to jer perfektno govorim španski jezik, kao sprski, a i engleski govorim sasvim dobro. Zato su mene planirali za te španske fudbalske krugove - istakla je ona, i otkrila detalje susreta s misteriozn­im muškarcem.

- Taj čovek me je 12 sati ubeđivao i nudio mi sve na svetu. Još pamtim rečenice koje mi je govorio. Imala sam 24 godine. Tek sam završila fakultet. Oni su i imali informacij­u s Pravnog fakulteta da sam vrhunski inteligent­na, kao i da imam tu fatalnu crtu u sebi. Rekao mi je da samo dve žene na Balkanu imaju četiri rupice na licu kada se nasmeju, Severina Vučković i ja. Nas dve imamo tu sličnu ludačku harizmu, fatalnu za muškarce. Moj odgovor je bio „ne“, čak i posle 12 sati ubeđivanja! To se dogodilo u februaru 2013. godine, bio je vaskršnji post. Post me je spasao jer sam postila - rekla je Jovana, i otkrila šta joj je sve misteriozn­i muškarac nudio.

- Govorili su mi da treba da nosim haljine od 5.000 evra, a ne od 5.000 dinara. Išli su na to jer sam bila na početku karijere i nisam imala novca. Jedan od uslova koji je postavio taj čovek je bio i da se više nikada ne javim roditeljim­a - istakla je voditeljka, i otkrila da nakon prvog susreta tog muškarca više nije videla.

- Taj lik sada nije u zemlji. U bekstvu je. On je bio jedan od moćnika. Nikada neću otkriti njegovo ime, do kraja života. Dok se sve to dešavalo nisam osećala strah iako je on kriminalac, zato što postoji zakon ćutanja. On mene posle toga nije dirao, nisam ni ja njega. Mi se poštujemo međusobno. Posle svega toga, kada nisam pristala na njegovu ponudu, rekao mi je da me poštuje još više - rekla je voditeljka u emisiji „Inspiracij­a dana inspiracij­a noći“kod Žane Karaklajić.

JOVANA

 ?? FOTO: ATA IMAGES ?? Imala sam 24 godine kada mi je jedan moćnik nudio čitavo bogatstvo ako krenem tim putem
FOTO: ATA IMAGES Imala sam 24 godine kada mi je jedan moćnik nudio čitavo bogatstvo ako krenem tim putem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia