Alo!

DEČKO RIJALITI ZVEZDE UPUCAN U ZADNJICU

Nemanja S. (30) ranjen je s tri hica ispred kuće u kojoj živi sa Jelenom Milovanovi­ć, bivšom učesnicom Maldiva. Policija traga za napadačima koji su iz BMW-A ispalili rafal u njega

- PIŠE: EKIPA ALO! Jelena Milovanovi­ć Kobra

Policija zaustavila sumnjivi BMW, nakon čega je suvozač istrčao, preskočio rampu na auto-putu i pobegao

KOMŠIJA

Drama u Resniku! Nemanja S. (30) iz Beograda teško je ranjen kada je nepoznata osoba nasred ulice otvorila vatru na njega i upucala ga u leđa, noge i zadnjicu! Nemanja S. je odranije poznat policiji, a upucan je ispred kuće u kojoj živi sa devojkom Jelenom Milovanovi­ć, zvanom Kobra, koja je navodno bila učesnica popularnog rijalitija Maldivi!

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila u noći između srede i četvrtka u Podavalsko­j ulici u Resniku ispred kuće u kojoj Nemanja S. živi sa devojkom i njenom sestrom. Nepoznata osoba je iz automobila BMW ispalila rafal od tri metka, koja su završila u leđima, zadnjici i nogama žrtve. Posle pucnjave mladić je sa teškim povredama hitno prebačen u Urgentni centar. Posle toga počela je potraga za napadačem ili više njih.

- Pošto su hici ispaljeni iz automobila BMW, policijska patrola je primetila takvo vozilo nedaleko od „Laste“. Vozilom je upravljao M. D., dok je suvozač izleteo iz vozila i preskočio rampu na auto-putu i pobegao. Nije poznato da li su M. D. i njegov suvozač učestvoval­i u napadu na Nemanju S. Sumnja se da je reč o sukobu oko narkotika, ali policija ispituje pozadinu incidenta. Reč je o klasičnoj sačekuši, a mladić je napadnut s leđa dok je izlazio iz automobila! Pao je pored vozila i dozivao pomoć i jaukao. Devojka Jelena pozvala je Hitnu pomoć navodi izvor.

Ekipa Alo! je ispred kuće gde se dogodila pucnjava zatekla pripadnike Interventn­e

policije, a posle njihovog odlaska, izašla je jedna ženska osoba koja se obratila novinarima.

- Molim vas, imajte razumevanj­a, imamo malo dete u kući. Molim vas, nemojte dete da mi slučajno slikate poručila je ona.

Komšije Nemanje S. su u šoku, ali kažu da nisu iznenađeni kada je on u pitanju.

- Čuli smo kratak rafal, ali mislili smo da se to dogodilo mnogo dalje. Šokirala sam se kada sam saznala da se to desilo u našoj ulici. Nemanju S. znam samo iz viđenja, ali iz priče sam čula da baš i nije primeran mladić. Priča se da je problemati­čan i da radi sa narkoticim­a, tako da nas i ne čudi sve ovo. Tu živi sa devojkom i njenom sestrom. One imaju još jednu sestru, ali ona je iz potpuno druge priče. Nemanjina devojka Jelena je ranije učestvoval­a u rijalitiju „Maldivi“- kaže jedan od komšija, i dodaje

detalje u vezi s porodicom:

- Kada se vratila iz „Maldiva“, od tog novca je izgradila tu manju kuću u dvorištu, a nedavno su sredili i ovu veliku. I ona je problemati­čna. Otac im je umro. Ispred njihove kuće su uvek neki sumnjivi automobili i stalno imaju neke goste. Nemanja odnedavno živi sa njima - kaže sagovornik Alo!.

 ?? ?? Nemanja je dobio nekoliko metaka i u leđa i noge, a sumnja se da je napadnut zbog posla s drogom
Nemanja je dobio nekoliko metaka i u leđa i noge, a sumnja se da je napadnut zbog posla s drogom
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia