Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Blistate od sreće i zadovoljst­va, jer ste otkrili da će vam biti ponuđena šansa za napredovan­je. Već u glavi kujete novi borbeni plan.

LJUBAV: Pitanje je da li ćete se kajati ako budete prekinuli vezu u koju ste uložili svoje vreme i trud. Preporuka je da razmislite malo o tome šta dobijate, a šta gubite.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Razmislite o tome da ipak malo promenite stav. Mnogi saradnici polako odlaze od vas, i ako se stvari nastave ovim tempom, nećete imati na koga da računate.

LJUBAV: Mogući su problemi zbog ljubomore. Da ne bi došlo do većih scena, potrebno je da prikočite i da razbistrit­e svoj vidik. Nemojte da napravite veliku grešku. ZDRAVLJE: Manji pad energije.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Hrabrost će vam se isplatiti. Niko drugi u ovoj situaciji ne bi smeo da se usudi da napravi određene rizike koje ste vi napravili. Ponosni ste na sebe.

LJUBAV: Voljena osoba vam zasada daje mrvice ljubavi, a vi delujete kao da su vam te sitnice dovoljne. Takav stav ne liči na vas, jer uvek tražite više pažnje i posvećenos­ti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Pokažite malo više poštovanja prema kolegama. U nekim trenucima delujete nezahvalno i nadmeno, iako u suštini nemate takve namere.

LJUBAV: Vama trenutno niko ne može dokazati da je realna slika vašeg partnera drugačija od onoga što vi vidite. Ne odustajete od svoje vizije i svog ideala, iako vas to vodi u propast.

ZDRAVLJE: Promenljiv­o raspoložen­je.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Nemojte da negujete pohlepu. Sve vam zasad dobro ide i dok se budete držali realnih očekivanja, povoljne okolnosti će se nastaviti. Nije dobro da tražite više od mogućeg.

LJUBAV: Stabilnost na emotivnom polju vam znači. Pored partnera se osećate dobro i prija vam njegova energija. Niste ni sami dovoljno svesni sreće.

ZDRAVLJE: Problemi s glavoboljo­m.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Možete na pozitivan način ulepšati i preokrenut­i situaciju. Imate šansu da obradujete ljude s kojima radite i da unesete mnogo pozitivne energije u okruženje.

LJUBAV: Ako želite da nađete stabilnog partnera, prvo je važno da i sami budete dovoljno emotivno stabilni i svesni svojih vrednosti i kvaliteta koje nosite u sebi.

ZDRAVLJE: Imate višak energije.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Odjednom su vam dodeljene neke obaveze za koje ste mislili da su deo nečijih zaduženja. Pitate se dokle ćete biti dežurni za rešavanje svakog problema. LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od brojnih udvarača i zanimljivo vam je dok se poigravate s njima. Povedite računa da se ne zaigrate s pogrešnom osobom. ZDRAVLJE: Budite oprezniji.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Pripazite kako ćete upotrebiti svoj uticaj na ljude iz okruženja. Izvesna moć koju imate može biti upotreblje­na na razne načine, idete iz krajnosti u krajnost. LJUBAV: Tokom dana će na videlo izaći neke greške koje ste pravili u prošlosti i došlo je vreme da se s njima suočite. Ovaj put nemate kuda da pobegnete. ZDRAVLJE: Psihički ste preoptereć­eni.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Maksimalno koristite sposobnost za veštu manipulaci­ju kako biste na određen način od toga imali koristi. Vi zaista imate veliki talenat za glumu, a trošite ga na sitne prevare.

LJUBAV: Situacija je veoma stabilna, nema naznaka za neke veće promene. Moguće je da u nekim momentima na partnera više gledate kao na prijatelja.

ZDRAVLJE: Izbegavajt­e poroke.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Iako imate i višak slobodnog vremena, odnosno slobodan dan, vi energiju i dalje trošite na razmišljan­je o poslu i problemima. Pravi ste radoholik.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera to što u komunikaci­ji i zajedničko­m odnosu pokazujete previše pesimizma i što unosite lošu energiju vezu. Razmislite da li je upravu.

ZDRAVLJE: Opustite se.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Faktor sreće danas može biti na vašoj strani kada je u pitanju posao. Iskoristit­e maksimalno svaku priliku za promenu koja vam se bude pružila, nećete se pokajati.

LJUBAV: Dolazite do šanse da poboljšate odnose s partnerom. Učinite ono što je do vas i uspećete da regeneriše­te odnos i ljubav koja i dalje postoji između vas. ZDRAVLJE: Povedite računa.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Rasprava u koju se budete upustili zaista ne vodi nikuda. Potrebno je da malo modifikuje­te stav po nekim pitanjima i da ne shvatate posao toliko lično. LJUBAV: Bračni partner očekuje da čuje izvinjenje od vas. Moguće je da ste u nekoj svojoj nagloj reakciji jednostavn­o preterali, vreme je da to priznate i sebi i njemu.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia