Alo!

ZVICER TRAŽIO GLAVU VUKOTIĆEVO­G KUMČETA!

Kavčani ostavljali preteće poruke na kolima majke i sestre Mateje Đuranovića (17), kojeg su optužili da muči ljude, kao i da organizuje likvidacij­e i šverc droge iz Holandije

- PIŠE: EKIPA ALO!

Rat između „kavčana“i „škaljaraca“, koji je za osam godina odneo više od 50 života, dobio je novu dimenziju jer su u njega sada uvučena i deca. Kako Alo! ekskluzivn­o saznaje, nakon ubistva vođe škaljarask­og klana Jovana Vukotića u Istanbulu, na meti suparničke bande našao se i tinejdžer od 17 godina!

Izvor našeg lista otkriva da je reč o Mateju Đuranoviću, unuku Balše Đuranovića (59), kome je kum pokojni Vukotić. Tinejdžer, navodno, već izvesno vreme dobija pretnje smrću, a sumnja se da iza njih stoji odbegli vođa „kavčana“Radoje Zvicer.

- U četvrtak oko 18 časova u Herceg Novom, ispod brisača terenca „mercedes“koji je u vlasništu tinejdžero­ve majke, ostavljeni su papiri s pretećim porukama. Pisalo je: „Nikolina, čuvaj djete. Tu smo“. Takođe, u Budvi su gotovo u isto vreme preteće poruke ostavljene i ispod brisača „mercedesa“koji je u vlasništvu sestre maloletnik­a. Tu je stajao papirić na kojem je pisalo: „Ko rano rani, dva metka grabi. Pozdravi Mateju. Iver ne pada daleko od klade. Lajavcu malom sa Instagrama ćete davati 40 dana vrlo brzo“- rekao je naš izvor. Kako dodaje, pre nego što su ostavljene preteće poruke, maloletnik je na društvenim mrežama optužen za saučesništ­vo u monstruozn­im zločinima.

- Pisali su mu da je vođa ekipe koja iz Holandije organizuje transport droge, kao i da je deo krimi-grupe koja ljudima preti, muči ih i ugovara likvidacij­e. Kada je njegova porodica reagovala i prijavila, prepiske su misteriozn­o nestale. Majka i sestra tinejdžera su se uplašile i zbog toga mu ne daju da ide u školu, dok se spekuliše i da će se iz bezbednosn­ih razloga preseliti na Kipar objašnjava naš sagovornik.

Članovi kavačkog klana su tinejdžeru pretili i na društvenim mrežama, ali su te poruke misteriozn­o nestale

PORODICA IZ STRAHA MATEJI NE DOZVOLJAVA DA IDE U ŠKOLU I PLANIRAJU DA SE PRESELE NA KIPAR

Policija sumnja da se dečaku preti iz više razloga. Jedan od njih, koji je najverovat­niji, jeste da „kavčani“žele da isprovocir­aju osobe bliske njegovoj porodici.

- Policija je obavila razgovor s tinejdžero­m i njegovom porodicom i trenutno se ispituju motivi pretnji koje su mu upućene. Istraga će pokazati da li je on meta ili samo mamac. Konkretan cilj pretećih poruka još nije poznat - podvlači naš izvor.

Novinari Alo! pozvali su tinejdžero­vog dedu Balšu Đuranovića kako bi saznali više o ovom slučaju, ali do zaključenj­a ovog broja nismo dobili odgovor.

 ?? ??
 ?? ?? Ubijen: Jovan Vukotić
Ubijen: Jovan Vukotić
 ?? ?? U bekstvu: Radoje Zvicer
U bekstvu: Radoje Zvicer
 ?? ?? Zabrinut za unuka: Balša Đuranović
Zabrinut za unuka: Balša Đuranović
 ?? ?? Poruke ispod brisača mercedesa
Poruke ispod brisača mercedesa
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia