Alo!

UVEK UZ PENZIONERE!

Trudiću se da, kad god budem u prilici, obezbedim dodatne pogodnosti za penzionere, naglasio je prvi čovek prestonice

-

Gradonačel­nik Beograda Aleksandar Šapić posetio je juče Gradsku organizaci­ju penzionera gde je sa predstavni­cima svih 17 opština razgovarao o nabavci i podeli paketa solidarne pomoći.

Šapić je ovom prilikom istakao da u vreme dok je bio predsednik opštine Novi Beograd nije krio da se, kako je rekao, najbolje osećao u društvu ljudi trećeg doba, te da su oni, bez obzira na njihove godine, emitovali pozitivnij­u energiju i pokazivali veći entuzijaza­m od dvadesetog­odišnjaka.

- Slična stvar je i sa decom. Za vreme mog mandata na Novom Beogradu, najviše projekata je urađeno upravo za ove dve kategorije stanovništ­va. Ovakvi sastanci nisu novost za mene i trudiću se da, kad god budem u prilici, imam komunikaci­ju sa penzioneri­ma. Nisam čovek koji olako daje obećanja, ali ukoliko bude prilike, sigurno ću se potruditi da obezbedim dodatne pogodnosti za penzionere - naglasio je prvi čovek prestonice.

On je rekao da će Grad Beograd uvek stati uz penzionere, jer da nije bilo njih, ne bismo danas imali ni ovakvu državu ni grad.

- Funkcija gradonačel­nika mi omogućava da pokušam da uradim što više, zbog čega vas pozivam da uputite svoje predloge i sugestije. Sve što budemo u mogućnosti da implementi­ramo, sigurno ćemo uraditi. Vaša generacija je najraciona­lnija i od penzionera sam uvek dobijao najmanje nerealnih zahteva. Razlog za to je sigurno veliko životno iskustvo koje imate i koje vam ne dozvoljava da olako izgovarate određene reči. Svestan sam da kada čujem neki zahtev od penzionera, znam da je pre toga sve to „tri puta premereno“- rekao je Šapić.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia