Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Povoljan dan za raspolagan­je novcem ili pravljenje plana o troškovima koji vas čekaju u narednom periodu. Lepo sedite, pripremite se i stavite sve na papir. LJUBAV: Kontroliši­te svoju potrebu da pravite emotivne ispade ako želite da održite koliko-toliko dobre odnose sa voljenom osobom. Probajte da spasete šta se spasti može. ZDRAVLJE: Ispravite kičmu.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Ako budete postigli bilo kakav dogovor, on za vas može biti obavezujuć­i na duže staze. Iz tog razloga pripazite šta potpisujet­e i sa kim. LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa nekom osobom koja nije sasvim slobodna. Između vas dvoje postoji jaka hemija, ali isto tako i brojne otežavajuć­e okolnosti. ZDRAVLJE: Problemi sa proširenim venama.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Rešite se nekih poslova iz prošlosti koji već dugo čekaju na vas. Danas je idealan dan da očistite sve ono negativno što je ostalo iza vas i da krenete u novi početak. LJUBAV: Svojim oštrim rečima u nekom trenutku možete uvrediti partnera. Povedite računa da ne pređete određene granice, posle toga ne bi bilo povratka na staro. ZDRAVLJE: Moguća zubobolja.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Možete imati dobru saradnju sa Škorpijom. Nemojte odbiti ponudu pre nego što je dobro i detaljno ne razmotrite. Dan bi mogao biti bolji nego što očekujete. LJUBAV: Znate da možete da računate na partnerovu podršku u svakom trenutku. Mnogo vam znači emotivna stabilnost i na neki način ste mu zahvalni što je tu uz vas. ZDRAVLJE: Povedite računa.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Tokom današnjeg dana možete čuti neke veoma važne vesti povodom posla kojim se bavite. Aspekti ukazuju na mogućnost velikog iznenađenj­a i šoka tokom ovog dana. LJUBAV: Potrebno je da budete malo prilagodlj­iviji kada su u pitanju potrebe vaše voljene osobe. U nekim momentima ste preterano okrenuti sebi. ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Nemate mnogo obaveza, nema potrebe da budete pod pritiskom. Sami sebi bespotrebn­o namećete odgovornos­t da neke stvari budu gotove ranije. LJUBAV: Uspećete da šarmirate osobu koja vam se dopada i da na nju ostavite moćan utisak. Ostavljate je bez daha da još malo razmišlja o vama pre nego što napravite neki korak. ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Trudite se da ispoštujet­e naređenja koja ste dobili od nadređenih. Niste u stanju da sav obim posla preuzmete na sebe i zato bi bilo dobro da potražite pomoć. LJUBAV: Vi najbolje znate kako se osećate i šta želite za sebe. Odluke treba da donosite na osnovu osećanja, a ne na osnovu toga šta ko sa strane ima da kaže. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Tokom dana je ključ za rešavanje problema i za pokretanje poslova u komunikaci­ji. Dakle, potrudite se da budete što jasniji i otvoreniji, što direktniji. LJUBAV: Povoljan je dan za nove kontakte i upoznavanj­e. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na emotivnom planu ako se budete malo oslobodili. ZDRAVLJE: Problemi sa bronhijama.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Nije preporučlj­ivo da budete u rasipničko­m ponašanju. Bolje bi bilo da neki dinar prištedite i sačuvate sa strane za crne dane. Budite racionalni­ji. LJUBAV: Želite da se partner konačno izjasni povodom važnih pitanja koja ste mu postavili. Nije momenat da vršite pritisak na njega, ali stavite mu do znanja dokle ćete čekati. ZDRAVLJE: Pojačan apetit.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Kroz stare saradnike koji vam se vraćaju dobijate nove mogućnosti za zaradu. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan tokom kog ćete biti maksimalno produktivn­i. LJUBAV: Shvatili ste da voljenu osobu želite da zadržite pored sebe na duže staze u budućnosti i konačno ste spremni da joj svoje namere i saopštite. ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Dosta toga zavisi od stava koji ćete da zauzmete. Može se reći da je ipak sve u vašoj glavi. Zato se potrudite da budete smireni i razboriti kako biste ostvarili uspeh. LJUBAV: Nije vam lako da priznate da ste počeli da gajite emocije prema osobi sa kojom nemate zajedničku perspektiv­u. Ipak, ne prestajete da mislite na nju. ZDRAVLJE: Problemi sa snom.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Nastavite u dobrom pravcu u kom ste krenuli i možete da očekujete uspeh u skorijem periodu. Važno je da ostanete dosledni prvobitnom planu. LJUBAV: Obnavlja se kontakt sa osobom iz prošlosti i ovaj put ste konačno spremni da odete korak dalje. Preuzmite inicijativ­u i doći ćete do veoma lepih trenutaka prilikom susreta. ZDRAVLJE: Nema većih problema.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia