Alo!

MILJANA PRODAVALA MARIJINO ZLATO ZBOG KOCKE

- PIŠE: OLGICA KOSOVAC

Kontroverz­na rijaliti učesnica Miljana Kulić ni nakon izlaska iz Zadruge 6 ne može da pobedi svoj najveći porok!

Iako je do sada tvrdila da se kockala isključivo na nagovor bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, Miljana je nedavno uhvaćena u jednoj kockarnici dok je sama sedela za aparatima u koje je ubacivala novac.

Koliko joj je kockanje ušlo u krv, svedoči izvor blizak porodici Kulić, koji je za Rijaliti plus ispričao da je Miljana u svojim najtežim danima potkradala i sopstvene roditelje.

- Miljana je neviđeni fanatik kada je kocka u pitanju, a s tim porokom počela je pre skoro pet godina, kada je izašla iz rijalitija sa Lazarom Čolićem Zolom. Od tada se nije smirila - rekao je naš izvor na početku razgovora za Rijaliti plus. Miljana je u svojoj kratkoj kockarskoj karijeri izgubila na hiljade evra, a kako naš izvor otkriva, osim svog, Kulićeva je trošila i tuđi novac.

- Dešavalo joj se da izgubi po 3.000 evra na noć i da kući ode bez dinara, ali joj je uvek polazilo za rukom da nađe pare. Njena majka Marija je ispričala da je Miljana čak i prodala televizor iz stana čiji je vlasnik Sinišin prijatelj. Stara je priča da je čak založila i Zolin kompjuter, ali i da je veliki deo novca koji je zaradila u Zadruzi izgubila na ruletu - rekao je naš izvor, i dodao da je Marija ipak zaboravila da ispriča da je njena ćerka krala stvari i iz svog doma.

- U njihovoj kući najviše je stradalo Marijino zlato. Marija je žena koja voli nakit, pogotovo zlatan, i godinama je dosta novca ulagala u to, a Miljana je koristila svaku priliku da opljačka rođenu majku. Marija to ne želi javno da prizna jer ju je sramota. Jednom prilikom su se žestoko posvađale zbog toga, a Miljana je obećala majci da će joj sve vratiti - šokirao je sagovornik

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia