Alo!

MAJA ZVEKIJU DALA ŠUT-KARTU, ON ŽELI KOD ANĐELE!

-

Čini se da se Zvezdan Slavnić kasno setio da mu je odnos sa Anđelom Đuričić koju je prevario sa Majom Marinković očigledno više prijao. Doduše, o tome nije ni razmišljao dok nije dobio šutkartu od Marinković­eve.

Naime, Maja mu je rekla kako je odnos sa njim previše guši i kako bi najbolje bilo da joj više ne prilazi i ne opterećuje je svojim problemima. Ovo je bio šok za Slavnića, ali se vrlo brzo prebacio na staru devojku Anđelu Đuričić o kojoj sada ukućanima priča sve najlepše. Kako je istakao, ona je njegova najbolja polovina, pa nema sumnje da bi se pomirio sa njom. S druge strane, nakon što je dobila poruku od porodice iz Crne Gore u kojoj je pisalo da je se ne odriču, Anđela je to shvatila kao dobar znak, ali i alarm da nikada više ne bude sa Zvezdanom ako joj je stalo do toga da se vrati u porodičnu kuću. Kako tvrdi izvor blizak

Nakon

Anđele i Maje, sigurno će pokušati da baci udicu i kod neke nove, ali sudeći po svemu, najviše će biti fokusiran na pomirenje sa Đuričićevo­m

Slavniću, on će sada na sve moguće načine pokušati da se vrati Anđeli jer zna da je ona njegova sigurna karta za opstanak u rijalitiju.

- Zveki se baš zaigrao. Očigledno je da je želeo da se osveti Ani na sve moguće načine, pa je tako krenuo redom da flertuje i zavodi sve devojke u kući. Nakon Anđele i Maje, sigurno će pokušati da baci „udicu“i kod neke nove, ali sudeći po svemu, najviše će biti fokusiran na pomirenje sa Anđelom. Ona je ipak bila uz njega u svim mogućim stanjima i neprilikam­a koje je imao u rijalitiju, dok mu je za Maju jasno da je ona sebična i da od nje nikada neće dobiti ono što je imao od Đuričićeve - rekao je izvor. O. K.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia