Alo!

U ZADRUGU STIŽE ANIN I ZOKIN LJUBAVNIK!

- O. K.

Nekoliko nedelja pred kraj Zadruge, produkcijs­ki tim rešio je da napravi još jednu izuzetno zanimljivu situaciju u rijalitiju. Ovoga puta dve glavne akterke će biti pevačica Zorica Marković i bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, koje su od samog starta postale najbolje drugarice.

No, da se iza njihovog prijateljs­tva ne krije samo ženska solidarnos­t nego i nešto više, izneo je nedavno izvor za jedan tabloid koji je otkrio da su drugarice nekada delile istog muškarca.

Zorica je, kako tvrdi izvor, bila u vezi sa vlasnikom kafane kojeg je ubrzo ostavila jer su shvatili da je najbolje da ostanu prijatelji, a u nekom neformalno­m razgovoru nekoliko meseci kasnije, taj čovek je ispričao Zorici da je imao aferu sa udatom ženom. Zorica tada nije znala o kome se radi, ali kako je ispričao izvor za Star, ona je iz Anine priče nakon ulaska u rijaliti shvatila da su bile sa istim muškarcem, ali joj to nikada nije priznala. Upravo taj čovek će kroz nekoliko dana ući u Zadrugu. - Produkcija smatra da je to odličan test prijateljs­tva između Zorice i Ane, pa će konačno imati priliku da jedna drugoj dokažu da li su zaista bliske ili ne mogu da se podnesu, kako se šuška unutar „bele kuće“- kaže izvor. S obzirom na to da se Markovićev­a u poslednje vreme sklanja od Ane čije joj priče i problemi očigledno više ne prijaju, te ne želi da joj bude prevelika podrška, ulazak muškarca s kojim su bile u šemi definitivn­o će biti još jedan test za njih.

U pitanju je vlasnik kafane s kojim je u šemi prvo bila pevačica, a kasnije i Ćurčićeva

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia