Alo!

Odložena komemoraci­ja u Skupštini grada

-

doći ovaj dan, da ću doći, a tebe nema u dvorištu. Hvala na svemu što si me naučio u životu - kazao je njegov sestrić.

Posebno emotivan trenutak bio je kada je pročitano pismo devojčice Lane iz „Ribnikara“.

„Sad više ne moraš da nosiš neudobna odela i kravate koje stežu.

To mi je drago. Gledam u tvoje slike i prisećam se osmeha koji nisi skidao sa lica. Osećam da si srećan. A i na vreme si otišao jer ovo više nije mesto za dobre ljude. „Ribnikar“više nikad neće biti isto mesto bez tebe. Sad mi samo ostaje sećanje i naša slika koju su voleo. Oboje ću čuvati zauvek“.

Povodom pucnjave u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“u kojoj je ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenj­a, predsednik Saveta roditelja u toj školi Igor Đorđević je nakon sastanka Saveta roditelja, koji je dan ranije trajao do 23 sata, juče ujutru izneo niz zahteva. - Nastave neće biti, biće neka vrsta časova, počeće da se viđaju i s drugim nastavnici­ma. Dok god deca imaju potrebu da pričaju o događaju ili o nečemu trećem, same nastave neće biti precizirao je Đorđević, i dodao da su dopis sa sedam zahteva oko koji su postigli saglasnost, roditelji uputili MUP-U, tužilaštvu i svim ostalim nadležnim organima.

- Samo tražimo da se ne ćuti i da budemo informisan­i šta se dešava po ovim pitanjima istakao je Đorđević. Z. ZARIĆ

Po želji roditelja tragično nastradale dece, komemoraci­ja koja je trebalo da se održi u Skupštini grada odložena je do daljeg.

Škola je o tome izvestila Ministarst­vo prosvete, a ono je poslalo dopis medijima, uz napomenu da će blagovreme­no obavestiti javnost o novom terminu komemoraci­je.

Samo tražimo da se ne ćuti i da budemo informisan­i o tome šta se dogodilo

 ?? ??
 ?? ?? Jučerašnji dan ispred Ribnikara
Jučerašnji dan ispred Ribnikara

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia