Alo!

NE MOGU DA SE RADUJEM DOK NAŠ NAROD PATI

Ogromnu odgovornos­t sam nosio na sebi. Izuzetno smo se obradovali kada je na proglašenj­u odjeknulo Srbija

- PIŠE: O. KOSOVAC

Luka Ivanović, poznatiji pod pseudonimo­m Luk Blek, odveo je Srbiju u finale Evrovizije sa pesmom „Samo mi se spava“, a u razgovoru za Alo! preneo je doživljaj sa polufinaln­e večeri. Priznao je da se utisci i dalje nisu slegli, pa otkrio da je za finale pripremio pravi spektakl.

- Zbog prošlonede­ljnih događaja koji su zadesili Srbiju moj tim i ja bili smo u specifično­m raspoložen­ju. U nekoliko momenata činilo se besmisleni­m sve što ovde radimo, ali trudio sam se da predstavim svoju zemlju na odmeren i dostojanst­ven način i smatram da sam uspeo u tome istakao je Luka, pa otkrio kako se osećao saznavši da se plasirao u narednu rundu takmičenja:

- Izuzetno smo se obradovali kada je na proglašenj­u zemalja finalista odjeknulo Srbija. Svi smo na trenutak pomislili da će se našem narodu malo vratiti osmeh na lice nakon toga - rekao je Luka za Alo! pa priznao da je, nakon velikog stresa zbog takmičenja i neizmerne brige o svom narodu, ovo bio jedini razlog njegove sreće.

- Ogromnu odgovornos­t sam nosio na sebi. I eto, tek nakon nekoliko dana, te večeri sam imao razlog za sreću i smeh - priznao je Ivanović, pa otkrio da se, iako je bilo razloga za to, da proslave povodom prolaska u finale nije bilo.

- Po završetku polufinaln­e večeri usledila je konferenci­ja za medije i to je trajalo do kasno u noć, nakon čega smo otišli pravo u hotel. Umor nas je savladao, te ni na koji način nismo proslavili uspeh, a smatram da ni ne priliči da se radujemo dok naš narod pati. Biće i vremena, a nadse i povoda za slavlje.

Luka nije krio sreću povoa dom uspeha koji je postigao, ali je istakao da je put do njega bio izuzetno naporan, a obavezama i dalje nikraj. Pred njim je

priprema za naredni nastup na kojoj vredno radi.

- Preda mnom su nastupi u evrovizijs­koj organizaci­ji dve večeri zaredom, pa pripreme za finalno veče, a tu su naravno i nebrojeni intervjui. Nastup će ostati nepromenje­n za finalno veče i na meni samo ostaje da ga uvežbamdo srži - zaključio je Luka za Alo!.

Zbog prošlonede­ljnih događaja koji su zadesili Srbiju moj tim i ja bili smo u specifično­m raspoložen­ju

LUK BLEK

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia