Alo!

Laci prošao

- FUDBAL

- Iako je još pre dve nedelje UEFA pokrenula istragu protiv Zemuna zbog utakmice 24. kola Srpske lige Beograd u kojem je savladano Jedinstvo u Surčinu rezultatom 3:0, FS Beograda se ne oglašava, što definitivn­o dovodi u pitanje regularnos­t borbe za ulazak u Prvu ligu Srbije.

UEFA je ocenila da je Jedinstvo bilo nezaintere­sovano za utakmicu, te da nije pokazalo želju da se nadmeće sa Zemunom, a uz to, evropska kuća fudbala je kao sumnjivu označila još jednu: Studentski grad - Radnički Obrenovac 2:3. Da li su ta dva susreta povezana i da li je reč o većoj kalkulacij­i, u to ne zalazimo, ali nema sumnje da je na derbi, koji je zakazan za subotu od 14 časova i u kojem će se sastati upravo Zemun i OFK Beograd, bačena mrlja. S obzirom na to da je istraga pokrenuta još 28. aprila, te da su od tada prošle gotovo dve nedelje, čudi da se niko iz FSB nije oglasio. Još neobičnije je da beogradski Savez nije pokrenuo internu istragu, iako takve stvari loše utiču na imidž srpskog fudbala, ali i na samu regularnos­t takmičenja. A baš u finišu sezone upravo okrivljeni Zemun boriće se s OFK Beogradom za ulazak u Prvu ligu. Četiri kola pre kraja Zemunci imaju tri boda više.

Laslo Đere je prošao u drugo kolo pošto mu je Francuz Konstan Lestjen predao pri rezultatu 6:1 u prvom setu. Sledeći Lacijev rival je Holanđanin Botik van de Zanšlup.

Filip Krajinović je eliminisan na startu od Mađara Martona Fučoviča, koji je slavio sa 6:4, 6:2.

LIGA EVROPE ČETVRTAK Roma - Leverkuzen

Juventus - Sevilja 1/2 finala

21.00 21.00

L. KONFERENCI­JE

1/2 finala ČETVRTAK

Fjorentina - Bazel

Vest Hem - AZ Alkmar

SL PLEJ-AUT Mladost NS - Spartak Javor - Kolubara Mladost L. - Radnik Napredak - Radnički N. 21.00 21.00 34. kolo 1:1 (0:0) 2:0 (1:0) 2:0 (2:0) 1:2 (1:2)

 ?? FOTOGRAFIJ­E: AP/GREGORIO BORGIA, TWITTER FOTOGRAFIJ­E: DAVIDE BOGGIAN, AP ?? Jedva čeka poziv iz Srbije: Aljoša Vasić
FOTOGRAFIJ­E: AP/GREGORIO BORGIA, TWITTER FOTOGRAFIJ­E: DAVIDE BOGGIAN, AP Jedva čeka poziv iz Srbije: Aljoša Vasić
 ?? FOTO: INSTAGRAM ??
FOTO: INSTAGRAM
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia