Alo!

ZVICER I DALJE TRAŽI VUČIĆEVU GLAVU

Aleksandar Vučić je taj koji je naredio da se povede rat protiv mafije i taj rat se nije vodio samo u Srbiji, već u čitavom regionu i oni to znaju, poručuje Vulin

- PIŠE: A. ILIĆ

Vučić nije bezbedan dokle god je Zvicer na slobodi, uveren je Aleksandar Vulin, doskorašnj­i direktor BIA. On je to rekao komentariš­ući razgovor između šefa kavačkog klana Radoja Zvicera i odbeglog crnogorsko­g policajca Ljuba Milovića putem Skaj aplikacije u kom su razmatrali na koji način mogu srušiti predsednik­a Srbije.

- Kome smeta Aleksandar Vučić?

Svima kojima smeta slobodna Srbija. Ovima što donose rezoluciju o Srebrenici, ovima što hoće da srpski narod u Crnoj Gori bude na nivou beznačajne manjine, ovima koji hoće da uvedu sankcije Rusiji, ovima koji bi da promene orijentaci­ju Srbije, ovima koji bi da svedu Srbiju na nivo beogradsko­g pašaluka. A ko će da skloni Vučića? Pustiš nekog Zvicera, Belivuka, neki ološ i ubice da to urade. Zato su određene službe spasile i sklonile Zvicera na sigurno, da jednog dana ubije Aleksandra Vučića ili koga god mu kažu - poručio je Aleksandar Vulin gostujući na TV Pink i dodao:

- Škaljaraki i kavački klan, pa i sam Zvicer, jesu produkti tadašnje vlasti Mila Đukanovića. Nisu oni imali samo kriminalne aktivnosti, nego su imali i političke aktivnosti. Crna Gora ima stanovnika kao Novi Beograd birača i da vi ne primetite da vam se formirao kavački i škaljarski klan. Aleksandar Vučić personifik­uje jednu uspešnu Srbiju, Srbiju koje se plaše svi oni koji smatraju da naša zemlja mora da bude večito ponižena i slaba. Zvicer i crnogorski klanovi su izvođači radova, nisu oni ovo radili kao kriminalci, već kao ljudi koji su inspirisan­i politikom. Oni hoće da sruše Aleksandra

Dokle god je Radoje Zvicer na slobodi, Aleksandar Vučić nije bezbedan ALEKSANDAR VULIN

Vučića, skupljaju navijače, prave razne grupe. Oni hoće promenu vlasti u Srbiji, hoće vlast koja ih neće hapsiti i hoće vlast sa kojom će Srbija biti jedna ponižena zemlja - naveo je on.

Nekadašnji ministar policije i šef BIA je dodao da „svaki sledeći put kada budete slušali skandiranj­e Vučiću sa stadiona, nemojte da se pravite naivni da je u pitanju nezadovolj­stvo navijača politikom države prema klubu Partizan“.

-U pitanju je organizova­n i plaćen napad na predsednik­a Vučića od strane Zvicera, Vušovića i drugih lica. Oni traže Vučićevu glavu. Tražili su i te 2021. godine, tražili su Vučićevu glavu i kasnije. Da li je prošla opasnost po predsednik­a Vučića - nije. Zvicer je na slobodi - poručio je Aleksandar Vulin, istakavši da su se neki članovi klana Belivuk-miljković zakleli da će ubiti Vučića i njega jer su poveli rat protiv mafije.

- U to vreme kada Zvicer piše te poruke na Skaju, Belivuk i Miljković su bili u poseti

Crnoj Gori. Njih su dočekali predstavni­ci državnih organa Crne Gore koji su ih obezbeđiva­li kao da je u pitanju zvanična poseta. Neki od njih su se zakleli da će ubiti Aleksandra Vučića, da će ga ubiti bilo da su u zatvoru ili na slobodi, i još jednog čoveka-mene. Aleksandar Vučić je taj koji je naredio da se povede rat protiv mafije i taj rat se nije vodio samo u Srbiji, već u čitavom regionu, i oni to znaju - podvukao je bivši ministar unutrašnji­h poslova.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? U bekstvu: Radoje Zvicer
U bekstvu: Radoje Zvicer

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia