Alo!

UHAPŠEN BRAT JELENE ZORIĆ ZBOG DILOVANJA DROGE

-

U Vršcu je uhapšen Dušan Zorić, brat novinarke Jelene Zorić, pod sumnjom da se godinama bavio proizvodnj­om i prodajom droge, konkretno amfetamina i marihuane.

Prema saznanjima, i ranije je hapšen, ali je volšebno puštan i štićen, pogotovo od Malog Sente, preneli su juče portali.

Kako je saopšteno, Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenj­u istrage protiv osumnjičen­og D. Z. (39) iz Vršca i D. B. (25) iz Ritiševa zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioc­i izvršili krivično delo neovlašćen­a proizvodnj­a i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičen­ima se stavlja na teret da su 8. aprila ove godine u 10.15 časova na Vršačkom bregu neovlašćen­o proizvodil­i i prerađival­i opojnu drogu amfetamin tako što su je mešali sa kofeinom, pri čemu su radi prodaje neovlašćen­o držali opojnu drogu amfetamin u količini od dva kilograma i 404 grama neto mase, koja je pronađena zajedno sa digitalnom vagicom i više pribora i predmeta za mešanje. - Osumnjičen­i se takođe terete da su istog dana neovlašćen­o radi prodaje držali opojnu drogu marihuanu u količini oko 200 grama, koja je pronađena na parceli na Vršačkom bregu, u putničkom vozilu osumnjičen­og D. B. i u stanu u Vršcu u kojem živi osumnjičen­i D. Z., koji se tereti i da je neovlašćen­o radi prodaje držao 30 tableta leka „bromazepam“- navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Nakon saslušanja osumnjičen­og

D. Z. u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičen­og D. Z. u trajanju do 30 dana zbog postojanja

Prema saznanjima, i ranije je hapšen, ali je volšebno puštan i štićen, pogotovo od Malog Sente

osobitih okolnosti koje ukazuju na to da će ometati postupak uticajem na drugog osumnjičen­og i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia