Alo!

DALIBOROVA MAJKA ZA ALO! ZNAM, NITI IMAM BILO KAK

- PIŠE: EKIPA ALO! Marko Nicović

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, glavnoosum­njičeni je za ubistvo Danke Ilić (2), a njegov otac Rade (73) i sada pokojni brat Dalibor (40) sumnjiče se da su mu pomogli da sakrije telo devojčice! Brojne nelogičnos­ti u njihovim iskazima gde se nalazi devojčica stvorile su sumnju da se Dankino telo i ne nalazi na teritoriji opštine Bor, upozoravaj­u stručnjaci.

Danka je nestala 26. marta u dvorištu letnjikovc­a u Banjskom Polju, a prošle nedelje Srbiju su zatekle stravične vesti - Danka je ubijena! Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Posle toga su telo bacili na deponiju, a sumnja se da su ga zatim prebacili na drugu lokaciju.

Policija je juče nastavila pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnj­e Danke Ilić. Dok traje pretraga terena užeg a i šireg područja oko sela Zlot odakle su Dragijević­i, jer se sumnja da su tamo sakrili Dankino telo, reporteri Alo! zatekli su njihovu majku Svetlanu obučenu u crno sa maramom na glavi kako ide ka svojoj kući vraćajući se od komšija. Dan nakon

Takođe, uhapšeni su i Dragijević­evi otac Rade i njegov brat Dalibor, koji je ubrzo preminuo od posledica srčanog udara. Dejan Dragijević je priznao da je zadavio dete, a njegov brat je pred smrt navodno priznao da je pomagao u prenošenju tela. Međutim, niko od njih se, kako su tvrdili, „ne seća“ili „ne zna“gde je bačeno telo, ili su ukazivali

Daliborove sahrane Svetlana je kratko rekla da se „drži kako mora“.

Na pitanja naših reportera da li zna šta se dešava sa njenim uhapšenim suprugom Radetom i sinom Dejanom, kratko je odgovorila da tu nema ničeg novog.

- Nema ništa novo, ništa ne znam. Novine ne čitam i sama sam u kući - kratko je rekla noseći kesu iz prodavnice koju je nakratko na određene lokacije gde telo na kraju nije ni pronađeno.

Bivši načelnik policije grada Beograda Marko Nicović kaže da osumnjičen­i za teško ubistvo Danke Ilić koriste dobro osmišljene metode i policiju vode na 20 različitih lokacija da bi im navodno pokazali gde su bacili telo devojčice samo da bi na taj način kupili vreme. pokazala policajcim­a koji dežuraju ispred njenog doma, kako bi oni imali uvid šta unosi u kuću.

Inače, Svetlana je za Alo! nedavno izjavila da nema novca, jer nema ovlašćenja da podigne muževljevu penziju i da joj komšije i rođaci pomažu.

Ulica u kojoj živi Svetlana je skoro opustela i niko od žitelja Zlota se tokom jučerašnje­g dana gotovo nije mogao videti.

 ?? ?? Svetlana Dragijević
Svetlana Dragijević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia