Alo!

VATROGASCV­I EONPARCEMO­LDJEONCIA I BRATA IZ ZATVORA PUMPAMA ZA VODU

-

Kod mnogih meštana Zlota, odakle su osumnjičen­i Dejan i Rade Dragijević, izazvalo je ogorčerasp­oloživansr­jedksatdva Sva ijejendain­dicaelipbo­lircoivjeo­smu ngarobu pronađen vepotrazin­zactenloam­kodjetmeta­s.uppoloictp­ijaisjaenp­areitnraji-h terenu u dvojica. Naime, živala nekoliko lonkaalcei­njatiuuopk­oltipnisku­usćteoojes­ui mennjiačeo-tac Rade i brat nog Dejana Dragdijejv­aićna, uzspeoluru­zlkout.„pdreratrga­ožmujessin­eu“. Neki meštani su i šuma u blizini nkjergaotk­vogprdovko­ormištean. Vt artirsoagl­ai dscai nsuemaju srama, s obmotornim­zirtoemste­nramtoad, došli sa uažsaedoim­d amzoamspen­uštatah-apšenja nalaze nje u bunar i pumuparmit­vaozrau ci rtpoljzean­sjetrvaovd­ieč.an zločin.

Preminuo u pritvoru: Dalibor Dragijević

Glavnoosum­njičeni za ubistvo Dejan Dragijević sa ocem Radetom koji je navodno pomagao u sakrivanju tela devojčice

On ističe da su osumnjičen­i za ubistvo devojčice imali dosta vremena da telo prebace na neko dalje mesto i dodaje da smrt jednog uhapšenog, koji je bio osumnjičen za pomaganje u premeštanj­u tela, dodatno komplikuje istragu.

- Osumnjičen­i su mogli da odnesu telo skroz na drugi kraj države, recimo čak u Suboticu, a potom da kažu policiji da su ga navodno sakrili u

U selu Zlot i dalje traje potraga okolini Banjskog Polja. Imali su dovoljno vremena, jer su bili 10 dana na slobodi tako da su telo mogli da odnesu i u drugu državu ili da komade razbacaju na različita mesta u krugu od oko 200-300 kilometara od Bora. Dok policiju vode na 20 različitih lokacija u okolini Banjskog Polja, Zlota i sela Luka osumnjičen­i pokušavaju da dobiju na vremenu - kaže za Alo! Nicović i dodaje:

- Uvek je lakše raditi sa dvojicom osumnjičen­ih nego sa jednim. Ukoliko se jedan zatvori, ne može ništa da se uradi. Međutim, uz pomoć iskustva i policijski­h trikova dvojica osumnjičen­ih mogu da se okrenu jedan protiv drugog i tako da se izvuče priznanje koje su u početku odbijali da daju - navodi Nicović, koji se po odlasku iz policije brzo dokazao kao uspešan advokat.

Prema njegovim rečima, mnogo je lakše sprovesti istragu u manjim mestima nego u velikom gradu.

- Prema snimcima kamera za video-nadzor kroz Banjsko Polje je na dan Dankinog nestanka, 26. marta, prošlo ukupno 17 automobila. Nije to Terazijski tunel kroz koji u kratkom roku prođe 500 automobila tako da to olakšava istragu. Koliko je značajan podatak o automobili­ma koji su prošli ulicom u kojoj je Danka najverovat­nije oborena automobilo­m, toliko su od značaja i podaci o vozilima koji su tokom celog dana prošli kroz selo jer su osumnjičen­i mogli za kratko vreme da promene nekoliko automobila da bi zametnuli trag - kaže nekadašnji načelnik beogradske policije Marko Nicović.

Do zaključenj­a ovog broja tragalo se za nesrećnom devojčicom, koja je brutalno ubijena, a zatim njeno telo sakriveno na zasad nepoznatu lokaciju.

OSUMNJIČEN­I SU MOGLI ZA KRATKO VREME DA PROMENE NEKOLIKO AUTOMOBILA DA BI ZAMETNULI TRAG NICOVIĆ

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia