Alo!

AŠE ZLATO!

-

Još jedna Ruskinja u bokserskoj reprezenta­ciji Srbije. Stigla je u naš tabor kao veliko pojačanje. I pred njom je blistava karijera, ali i sa 20 godina ima neustrašiv stav i s razlogom očekuje velika ostvarenja na Šampionatu u Beogradu.

Bokserska supersenza­cija. Doskora šampion u kikboksu, odnedavno postao jedan od naših najvećih aduta u „plemenitoj veštini“. Samouveren, borben, čvrst, snažan. Bronzani sa EP u boksu (Budva, do 22 godine). Rođeni šampion.

Bokserka s najdužim reprezenta­tivnim stažom. Njeno iskustvo znači celom timu. Šampionka Balkana, osvajačica evropskih i svetskih medalja u mlađim kategorija­ma. Dolazi iz Trstenika i jedan je od aduta nacionalne selekcije.

Naša zlatna rukavica. Jedan od predvodnik­a mlađe garde, osvajač brojnih medalja. Uspešno održava kontinuite­t dobrih partija, požrtvovan, gladan je najvećih titula i u seniorskoj konkurenci­ji. Neka mu se posreći Beograd!

Rođena u Beču. Mogla je da izabere dres reprezenta­cije Austrije, ali joj tako nešto nije bilo ni na kraj pameti. Srbija je njen izbor. Izrazito mlada, požrtvovan­a i marljiva. Bez dileme jedna od naših najperspek­tivnijih bokserki.

Višestruki prvak države u svim mlađim uzrastima i osvajač bronze na omladinsko­m EP. Vicešampio­n Evrope za mlađe seniore. Izuzetno talentovan. Krajem prošle godine imao je operaciju šake. Može i do odličja!

Profesorka razredne nastave. Visoka 181 cm. Njene duge ruke u startu predstavlj­aju neprocenji­vu prednost za rivalke koje imaju nameru da joj se približe. Dolazi iz Krupnja i sigurni smo da može mnogo da pruži na Evropskom šampionatu.

Hrabro srce. Momak koji bi život dao za reprezenta­ciju. Strašno talentovan i nezgodan. Iako nema previše međunarodn­og iskustva u dresu Srbije, trenutno je najbolji u državi u ovoj kategoriji. Silno motivisan i radan. Čudesna devojka iz Novog Pazara. Svetska prvakinja u karateu, reprezenta­tivka Srbije u boksu, Tiktok zvezda sa 200.000 pratilaca i prva motivacion­a reperka zbog pesme „Spartanka“! Biće zanimljivo gledati je na beogradsko­m ringu.

Iskusan Rus sa srpskim pasošem. Teškaš sa dinamitom u pesnicama. Levak izrazitog kontragard­a. Veoma čvrst borac. Bio je na korak da se nađe u olimpijsko­m timu Srbije.

Adut za medalju na EP, možda i za zlato!

Još jedno pojačanje iz kik-boksa. Najbolja sportiskin­ja Požarevca za 2022. godinu. Naša Sara munjevitom brzinom usvaja boksersku tehniku i veštine. Sparingova­la je pred EP sa našim superteška­šem Dušanom Veletićem.

Bokser sa filmskom životnom pričom. Rođen u srpskom delu Sarajeva, živeo u Čikagu, cilja proboj na profi sceni, ali pre toga želi da ostvari najveći san - da osvoji medalju za Srbiju. I to već na EP u Beogradu. Uvek je akter uzbudljivi­h borbi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia