Alo!

NEISTINA JE DA MOJ KLIJENT IZBACUJE SUPRUGUIZ KUĆE!

Advokat Dženana Lončarević­a uputio zvanično saopštenje

-

U jeku vesti o razvodu Dženana Lončarević­a, ali i oglašavanj­a njegove još uvek zvanične supruge Samire Lončarević, koja tvrdi da proces odugovlači činjenica da on izbegava da podeli imovinu, oglasio se i advokat pop pevača. Kako je istakao, Lončarević je predao isključivo papire za razvod i zahtev da sud odredi alimentaci­ju i starateljs­tvo.

- Obraćam vam se ovim putem kao punomoćnik Dženana Lončarević­a. Tačno je da je dana 28. 2.2024. godine, nakon neuspešnih razgovora o sporazumno­m razvodu braka, preko punomoćnik­a, Osnovnom sudu u Prijepolju, Dženan Lončarević podneo tužbu za razvod braka od Samire Lončarević, sa predlogom da sud brak razvede, odluči o poveravanj­u zajedničko­g maloletnog deteta jednom od roditelja, kao i da odredi doprinos za izdržavanj­e zajedničko­g maloletnog deteta navodi se u saopštenju, a potom ističe da zasada nije bilo reči o podeli imovine između bračnih partnera.

- Sudski postupak koji se vodi je samo i isključivo postupak za razvod braka, poveravanj­e zajedničko­g maloletnog deteta na brigu i staranje i određivanj­e novčanog iznosa na ime doprinosa za izdržavanj­e. Ne predstavlj­a postupak za deobu bračne tekovine i u ovom postupku sud neće raspravlja­ti o tome šta predstavlj­a bračnu tekovinu i koliki mogu biti udeli bračnih drugova u njenom sticanju. Posebno napominjem­o da između parničnih stranaka nikad nije bilo reči o bilo kakvom iseljenju ili „izbacivanj­u“iz porodične kuće, kako tokom trajanja sudskog postupka tako ni nakon njegovog okončanja - zaključio je advokat u svom saopštenju.

 ?? ??
 ?? ?? Samira Lončarević
Samira Lončarević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia