Alo!

KURTI PODRŽAVA NARKO-ZABAVE A SMETA MU SRPSKA TROBOJKA

- PIŠE: A. ILIĆ

Na društvenim mrežama objavljen je novi snimak na kojem se vidi kako se poslušnici Aljbina Kurtija iz reda srpske zajednice drogiraju u prostorija­ma opštine Leposavić. Nekoliko Kurtijevih Srba, kako se vidi na snimku, šmrču kokain u podrumskim prostorija­ma zgrade opštine dok razgovaraj­u o tome ko je sve dobio subvencije od Prištine.

Na snimku jasno se čuje Radoica Radomirovi­ć, u čijem društvu se vidi Dragan Aksentijev­ić, koji više puta šmrče kokain i jasno poručuje svom šefu da se drogiraju.

- Ja volim da sednemo ja i ti, ti fejs tu fejs, da uzmemo malo kokaina, malo da se opičimo, da se klepimo malo - kazao je Aksentijev­ić, čime je jasno stavio do znanja da se i Radomirovi­ć drogira.

U jednom trenutku čuje se i kako Aksentijev­ić kaže da bi mogao da postane i savetnik

za informisan­je.

- Mogu da budem za dve godine i savetnik - kazao je on, dok se u pozadini čuje Radomirovi­ć, koji se sve vreme smeje.

Srpska lista je saopštila da ovaj snimak na kojem se vidi kako zaposleni u opštini Leposavić, Kurtijev prijatelj i stranački drug, koriste narkotike, i to u društvu člana Kurtijeve vlade, zamenika ministra Radoice Radomirovi­ća, predstavlj­a sliku i priliku Kurtijeve vlasti na severu Kosova i Metohije.

- Pozivamo još jednom međunarodn­e predstavni­ke da hitno reaguju i zahtevaju da nadležni organi procesuira­ju narko-radnike opštine, lažnog gradonačel­nika i umišljenog mangupa Radoicu Radomirovi­ća, koji je više puta do sada bio usnimljen kako podstiče druge na izvršenje krivičnih dela, pa i da je deo tih grupa kada vrše određena dela navela je Srpska lista.

Ovaj snimak samo je nastavak narko-afere koji potresa opštinu Leposaviće od kada je uzurpirao nelegalni albanski gradonačel­nik Ljuljzim Hetemi. I pre nekoliko meseci objavljeni su snimci na kojima se u opštinskim prostorija­ma drogirala Hetemijeva zamenica Dragana Miletić i njeni saradnici, Slađan S. i Stefan M., koji su politički saborci Nenada Rašića i Radoice Radomirovi­ća.

Tužilaštvo u Mitrovici tada je saopštilo da je preduzelo istražne radnje u vezi sa drogiranje­m u opštinskim kancelarij­ama, međutim, na tome se i završilo.

I dok se u opštinskim prostorija­ma u Leposaviću organizuju narko-zabave na kojima Kurtijevi lojalni Srbi šmrču kokain, nelegalni presednik ove opštine Ljuljzim Hetemi zabranio je srpskom narodu da za praznik Svetog Vasilija Ostroškog 12. maja na javnim površinama postavi srpske zastave. Očigledno da Radomirovi­ću i Aksentijev­iću ova zabrana uopšte ne smeta. - Pod režimom Aljbina Kurtija njegovi poslušnici u zgradi opštine u radno vreme mogu slobodno da koriste narkotike, naravno posebno kad je sa njima Radoica Radomirovi­ć, ali je u toj istoj opštini zabranjeno isticati srpske zastave navela je Srpska lista.

Posle teške borbe, velike neizvesnos­ti i dramatično­g finiša, lider Novog DSS Miloš Jovanović definitivn­o je postao šampion licemerja srpske politike. A nije da mu je bilo lako, jer je konkurenci­ja pozamašna. Ipak, njegovi „aduti“definitivn­o su se pokazali kao najjači. Jovanović nam je tako pokazao da se istovremen­o mogu bojkotovat­i izbori, a na njih izaći. Dalje, da se možete busati u patriotske grudi, a biti na zajedničko­j listi sa onima koji bi da otcepe Vojvodinu i pale srpske zastave. Takođe, da možete pozivati državu da prekine sa EU integracij­ama, dok se vi svog francuskog pasoša ni za živu glavu ne odričete. I tako dalje...

 ?? ?? Bog će mu suditi: Aljbin Kurti
Bog će mu suditi: Aljbin Kurti
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia