Alo!

ANĐELA, NAPUSTI ZEMLJU, MRTVA SI ZA NAS!

Nećemo prihvatiti lezbejku niti odustati od tog stava, a naše dete smo porodično precrtali, poručuje majka Aleksandra

- PIŠE: EKIPA ALO!

Anđela Šparavalo proslavila je rođendan u rijalitiju, a umesto da tog dana blista od sreće, učesnica je satima grcala u suzama zbog pisma koje joj je poslala njena porodica.

Ono što ju je posebno emotivno razorilo jeste što joj je otac, Aleksandar Šparavalo, poslao pasoš, poručivši da bi najpamenti­je bilo da nakon završetka rijalitija napusti zemlju. Osim toga, Aleksandar je istakao da bi susret sa porodicom za nju mogao da bude koban.

Nakon potresne scene koju je priredila cimerima tokom rođendana, oglasila se i njena majka Aleksandra, i objasnila da nikada neće prihvatiti istopolnu vezu svoje naslednice sa partnerkom Bojanom Pavlović.

- Slabije gledamo rijaliti, šalju mi klipove, iako sam zamolila da mi niko ništa ne šalje. Moje zdravlje nije dobro. Anđela je rekla da je odabrala svoj put, a mi lezbejku u kući nećemo prihvatiti nikada. Ne odustajemo od ovog stava. Nećemo ženu u kući, a pogotovo ne Bojanu! Oprostili smo se od nje, odrekli. Ovo nam nije sprdnja, ni igra, ovo je život. Najiskreni­je mi je žao što će Anđela sebi upropastit­i mladost - objasnila je Anđelina majka, pa nastavila: - Na finale nećemo doći sigurno, ni ja ni muž, ne želim da se brukam. Da mi kaže tamo da voli ženu?! Ne daj bože da mi kaže to, obezbeđenj­e bi moralo da reaguje. Niko od nas ne može da svari da bude sa ženom. Ali, uslov da se vrati kući jeste da se izvini, da kaže da je pogrešila i da ni ne pomisli više na Bojanu koja joj je totalno izokrenula mozak. Bojana će ponovo da prosi na ulici. Monstrum, prevarant, budaletina. Uništila mi je dete! Tri meseca je uvlačila u svoje kandže, a sada igra svoju igru, a Anđela je hoće. Plašim se šta će s Anđelom biti kad izađe, kad je lupi realnost - zaključila je Aleksandra za Pink.

 ?? ?? Zapretili joj kobnim susretom: Aleksandra i Aleksandar Šparavalo
Zapretili joj kobnim susretom: Aleksandra i Aleksandar Šparavalo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia