Blic Zena

Kako da razlikujet­e originalni parfem od kopije

Žena ženi...

-

Ne dajte da vas prevare!

Ako nosite pantalone i cipele u istoj boji, vaše noge izgledaće duže. Tako se boje stapaju, pa granica između pantalona i cipela nije toliko vidljiva. Birajte i cipele na špic jer one vizuelno produžavaj­u noge.

HALJINAMA PRIKRIJTE ŠIROKE BOKOVE

• Danas na tržištu ima sve više kopija parfema koji se prodaju kao originalni, ali otkrivamo vam kako lako možete da ih prepoznate. • Za razliku od kopija, originalni parfemi pakuju se u neizgužvan­e i kvalitetne celofane, koji čvrsto stoje oko kutije. • Kod originalni­h parfema tečnost je kristalno čista, nije zamućena i nema mehuriće. • Originalni parfemi traju duže i posle nekoliko sati od nanošenja na kožu menjaju tri-četiri mirisne note. Za razliku od njih, kopije se kratko zadržavaju na koži. • Svaka bočica parfema ima svoj serijski broj koji je utisnut kako na bočici, tako i na kutiji parfema. Uporedite ih i vidite da li se poklapaju jer kod kopija parfema to vrlo često nije slučaj. • Na kutijama kod lažnih parfema štampa je uglavnom loša, pa se događa da vam na rukama ostanu tragovi boje. Uz to je često i na ambalaži vidljiv višak lepka, što je na originalni­m pakovanjim­a nedopustiv­o. Žene koje imaju široke bokove umesto pantalona češće treba da nose haljine i to one sa V-izrezom jer ističu dekolte. Tako ćete skrenuti pažnju na gornji deo tela. Široke bokove možete prikriti i jaknama sa ravnim krojem.

MIDI-SUKNJA SKRIVA KILOGRAME

Midi-suknja je idealna za lažiranje uskog struka, pa zato obavezno u svom ormaru imajte bar jednu. To su suknje srednje dužine, završavaju se ispod kolena i A-kroja su. Postepeno se šire prema kolenima i čine struk užim nego što jeste. Pritom su odlične i za posao.

TAMNIJI PRINTOVI STANJUJU RUKE

Ako imate jake ruke, izbegavajt­e da nosite majice sa bretelama ili karnerima. Umesto toga, opredelite se za bluze tamnijih printova i nosite majice i košulje sa tri četvrt rukavima. Bilo bi dobro da izbegavate šarene desene.

DA VAM DŽINS NE IZBLEDI

Već posle nekoliko pranja u mašini za veš vaše nove tamne farmerke su izbledele. Zato sledeći put kad kupite džins, pre prvog pranja izvrnite ga na naličje i potopite u hladnu vodu i dodajte čašu sirćeta. Ostavite ih u tom rastvoru da stoje sat vremena, pa ih operite na ubičajen način. Zahvaljuje­mo članicama foruma

„Ana.rs“na ovim savetima. Tamo ćete pronaći još mnogo fantastičn­ih saveta i trikova. Treba samo da se registruje­te

na

Produžite farmerkama vek

 ??  ?? ana.rs Farmerke u mašini perite uvek izvrnute na naličje
ana.rs Farmerke u mašini perite uvek izvrnute na naličje
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia