Blic Zena

ZANIMLJIVO POREĐENJE

- Katarina Sretenović katarina.sretenovic@bliczena.rs

Scena 1: Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je pitao gde je bila. Odgovorila mu je da je spavala kod prijatelji­ce. Suprug je nazvao deset njenih prijatelji­ca, ali nijedna od njih to nije potvrdila. Scena 2:Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je pitala gde je spavao. Odgovori joj je da je spavao kod prijatelja. Žena je nazvala desetoricu njegovih drugara, osmorica su potvrdila da je spavao kod njih, a dvojica da je još uvek tamo.

jatelje treba da budete i kada im je teško. Ali život nije savršen i ne treba zbog toga da vam stalno nad glavom lebdi taman kišni oblak. NE ODVAJA SE OD VAS: sklonite se od nje jer vam nikada neće dati mira. Njoj vaša privatnost i vreme koje želite da odvojite samo za sebe ne znače ništa. Uz to, ona nije ni sposobna da održi svoj društveni život bez vas. Vremenom će ona početi da utiče i na vašu ličnost. VOLI DA OGOVARA: za nju tajne ne postoje. Kažete li joj nešto u poverenju, nikada zapravo ne možete da budete sigurni hoće li to zadržati samo za sebe. Posumnjate li da odaje vaše tajne, ozbiljno porazgovar­ajte o tome. Ako ni to ne upali, moraćete da prestanete da joj se poveravate, a to će ujedno i biti početak kraja vaše bliskosti.

Kako prekinuti odnos

Kada shvatite da ste vaše prijateljs­tvo prestali da cenite dovoljno, vreme je da se raziđete.

– Prijateljs­tvo treba okončati onda kada shvatite da ga nikada nije ni bilo. Budite odlučni i snažni da realno procenite koliko svaka od vas doprinosi vašem odnosu. Ako to nije recipročno, vreme je da svako ode na svoju stranu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia