Blic Zena

Nek mesec darivanja počne

-

„Pravi saveti za pravu ženu“moto je našeg magazina od njegovog prvog broja, a od tada je, evo, već trinaesta godina. Za sve to vreme trudimo se da prve saznate sve te nama ženama važne novotarije – kako da se obučete a da izgledate dobro, kakve kreme da koristite, kako da se zaštitite od sunca, kako da prepoznate prve simptome bolesti, kome da se obratite kad imate problem s decom, mužem… Prenosimo vam sudbine vaših sugrađanki, poznatih žena koje su jedne od vas, normalnih žena koje muče svoje muke ili pak onih koje su uspele što druge na svetu nisu. Pronalazim­o za vas nove recepte i kulinarske cake, pokazujemo vam kako da od kuće napravite raj, podsećamo vas na stare tradicije i, naposletku, preporučuj­emo vam knjige, filmove, koncerte, izložbe…

Koliko god da svakog dana radimo svesni činjenice da radimo za vas, drage naše čitateljke, ni uzbuđenje zbog nove priče koju smo otkrili, novog leka za koji smo saznali, nove žene čiju ćemo vam priču doneti, ama baš ništa ne može da se meri sa onim što osetimo kad vas darujemo.

Bez obzira na to da li je reč o šamponima za kosu, knjigama, kartama za bioskop, haljinama, akcijama za mršavljenj­e, pregledima, grudnjacim­a i perikama za žene obolele od raka ili putovanjim­a, osećaj sreće uvek je isti na obostrano zadovoljst­vo – naš što smo vas usrećili i vaš što vam vraćamo ukazano poverenje, onu teško održivu kategoriju u današnje vreme. Mi se trudimo da osluškujem­o onoga koga želimo da obradujemo, da saznamo šta želi i oseća, čemu se raduje – i da mu to i pružimo.

Zato su naši pokloni vama izraz naših najiskreni­jih osećanja i zato pokreću lepe emocije i tolike radosne događaje. Prošlog meseca smo vam, zato, s najvećim zadovoljst­vom, darivali haljine za maturu i venčanje, sređivali smo vam kuću, sređivali vas i poslali vas na letovanje. Od vas smo zauzvrat dobili nešto neprocenji­vo – hiljade šaljivih, poučnih, dirljivih pisama i poruka da nam je srce puno.

Zato vam u mesecu koji je pred nama spremamo još poklona, pravih letnjih, jer želimo da vas opremimo za odmor od glave do pete… Biće tu preparata za sunčanje, peškira i torbi za plažu, depilatora, šminke, sve onako baš ženski…

Zato nas čitajte kao i dosad, igrajte se s nama, pa da na kraju opet uživamo i mi i vi!

Spremili smo vam nove letnje poklone! Igrajte se i dalje s nama

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia