Blic Zena

Parfemi u sasvim novom ruhu

Kremasti, praškasti, za kosu i rublje… ovog leta volećete svoje omiljene mirise u drugačijem obliku

-

Čini se da je stiglo vreme da klasične staklene bočice parfema ustupe mesto onim nešto drukčijim i privlačnij­im. S toplim danima svi više žudimo za laganijim, blažim notama, pa su zato kozmetičke kuće ponudile jednostavn­e prozračne mirise, i to u neočekivan­im formulama. Uživaćete u puderastim, kremastim parfemima za telo, kosu, posteljinu...

ZAVODLJIVI PRAH

Parfem više nije transparen­tan i nevidljiv, već ga čine mikročesti­ce namirisano­g pudera koji se gustom širokom kabuki četkom nanosi na vrat, dekolte, na celo telo ili kao dodatni sloj preko tradiciona­lnog parfema. „Byredo“je ovu novu formu osmislio nadahnut klasičnim japanskim pozorištem, njegovom mistikom i maskama koje skrivaju lice i otkrivaju emocije.

KREMASTI PARFEM

Brend „Maison Francis Kurkdjian“svoj poznati parfem „Aqua Celestia“ovog leta donosi u sasvim novoj formuli – u kremi za telo s prepoznatl­jivim opijajućim mirisom. Krema u primamljiv­om pakovanju od 250 ml lepo prianja, ostavljaju­ći lagani miris, te je zato idealan izbor za vrele letnje dane.

MIRIS LETA U KOSI

Uz sprejove za kosu koji neguju, tu su i oni koji u pramenove unose blagi miris omiljenog parfema. Tako je brend „Byredo“u svom novom spreju spojio najbolje i stvorio jedinstven proizvod koji će vas omamiti. Ovaj parfem za kosu s mirisom „Bal D’Afrique“sadrži silikone i polimere koji kosi daju sjaj i čuvaju miris.

I VEŠ MIRIŠE KAO DUŠA

Brend „Diptyque“stvorio je parfemisan­i oval za ormar, pa će uz „Collection 34“omiljeni miris biti s vama kad god posegnete za odećom. Uz to, tu je razigrana aroma „Dans Mon Lit“s mirisom ruže za posteljinu brenda „Frederic Malle“uz koju će vam snovi uvek biti slatki.

Nevena Dimitrijev­ić nevena.dimitrijev­ic@bliczena.rs

 ??  ??
 ??  ?? „Byredo Kabuki“četka za nanošenje parfema u puderu, 5.670 din
„Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia“krema za telo, 6.930 din
„Diptyque“mirisni oval za ormar, 5.800 din
„Frederic Malle Dans Mon Lit“miris za posteljinu, 10.710 din
„Byredo“parfem za...
„Byredo Kabuki“četka za nanošenje parfema u puderu, 5.670 din „Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia“krema za telo, 6.930 din „Diptyque“mirisni oval za ormar, 5.800 din „Frederic Malle Dans Mon Lit“miris za posteljinu, 10.710 din „Byredo“parfem za...
 ??  ?? Parfemi luksuznih brendova poprimili su novu dimenziju
Parfemi luksuznih brendova poprimili su novu dimenziju
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia