Blic Zena

Ulepšali ste mi dan, ostvarili ste mi san

Nagradna akcija „Blic žene“i „Froša“se nastavlja. Red je došao na Suzanu Kovačević iz Čerevića, pa je i ona osetila ono što svaka žena priželjkuj­e – uživala je u šminkanju, friziranju i manikiru dok su joj drugi čistili kuću

- Nevena Dimitrijev­ić nevena.dimitrijev­ic@bliczena.rs

Došao je trenutak da obradujemo drugu dobitnicu velike nagradne akcije magazina „Blic žena“i kompanije „Froš“, te nas je put odveo u Čerević, maleno mesto nadomak Novog Sada. Ispred porodične kuće ozarena nas je dočekala Suzana (31) s najmlađom ćerkom Sofijom (1) u naručju.

S vrata nas nudi kafom i posluženje­m, a tata Pera (39) kao pravi džentlmen ponudio se čim smo stigli da pričuva ćerkice Nikolinu (6) i Marijanu (4). Sofija je ubrzo po našem dolasku zaspala u kolicima.

A pošto vremena za gubljenje nema, vredne Marka i Željka odmah se hvataju za krpu i kreću da čiste od dečje sobe.

– Traje malo duže, ima više posla jer ima mnogo igračaka, ali ima sve da blista – kaže Marka. I zaista, čim su završile ribanje prozora, podova i nameštaja, pred nama je sasvim druga soba!

A u dnevnom boravku frizerka Sandra iz Akademije „Panjković“uveliko ulepšava Suzanu. Ona nije bila za drastičnij­e promene, pa joj je Sandra samo skratila krajeve.

– Čitav život imam gustu kovrdžavu kosu, a sad kad sam taman dobila priliku, jedva sam dočekala da ostvarim ovu skrivenu želju da je ispravim – presrećna je Suzana dok je Sandra fenira.

Za to vreme Teodora iz „Golden bjutija“sređuje joj nokte. Kako kaže, odlučila se za svetliju lila nijansu laka jer Suzana ima lepe prirodne nokte, treba ih samo malo doterati.

A dok na drugom kraju kuće kuhinja polako dobija nov sjaj, Aleksandra iz „Mejkap hausa“daje sve od sebe da šminkom istakne Suzaninu prirodnu lepotu.

– Ti uživaš, ne razmišljaš i ne moraš da žuriš, prepušten si rukama drugih. Ovo je stvarno neverovatn­o. Bila sam baš srećna kad ste me

izabrali jer ću sad moći konačno da se sredim na miru, tako da vam mnogo hvala na tome – smeje se naša dobitnica, koja je po struci farmaceuts­ki tehničar, a trenutno je na porodiljsk­om bolovanju s trećom devojčicom.

I polako se sve privodi kraju. Suzana ima novu šminku, manikir, frizuru, kuća je skoro sasvim očišćena, blista novim sjajem. Dok Marka i Željka za kraj glancaju kupatilo, Suzana nam otkriva da je prezadovol­jna. – Oduševljen­a sam kako je sve urađeno, a da ja to nisam morala. Bar ovaj put da se odmorim… Baš sam srećna što ste danas tu – kaže, a suprug se u potpunosti slaže s njom. Vidi se, zadovoljan je ishodom.

To je bio jasan znak da je naš zadatak uspešno obavljen, pa zato ostavljamo Suzanu ovako ulepšanu da s porodicom uživa u svom blistavom domu.

 ??  ??
 ??  ?? Najviše posla bilo je u dečjoj sobi jer naša dobitnica ima tri curice
Najviše posla bilo je u dečjoj sobi jer naša dobitnica ima tri curice
 ??  ?? Posle Marke i Željke svaka prostorija u kući
je blistala Sledeće nedelje idemo kod Slađane Bižić u Niš
Posle Marke i Željke svaka prostorija u kući je blistala Sledeće nedelje idemo kod Slađane Bižić u Niš
 ??  ??
 ??  ?? Suzani je preostalo samo da uživa, jer su o njenoj frizuri, šminki i noktima brinule Sandra, Teodora i Aleksandra
Suzani je preostalo samo da uživa, jer su o njenoj frizuri, šminki i noktima brinule Sandra, Teodora i Aleksandra
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia