Blic Zena

ZAVRTI SPINER ZA SJAJNE USNE

Novi svetski hit preparati Mazalice, kremice, šminka i šta sve ne treba jednoj ženi... Pa ipak, ima nekih proizvoda koji nam možda nisu preko potrebni, ali zavređuju pažnju, i to zato što su zabavni

-

Mazalice, kremice, šminka i šta sve ne treba jednoj ženi... Pa ipak, ima nekih proizvoda koji nam možda nisu preko potrebni, ali zavređuju pažnju, i to zato što su zabavni

HARIJEVA BOMBA ZA ŽELE KUPKU

Čarobnjaci iz „Lusha“su svoje štapiće iskoristil­i da smućkaju žele bombu inspirisan­u Harijem Poterom! Bomba u crnoj boji ubaci se u kadu i pretvori vodu u gel koji ostaje na površini i krije vas od nepoželjni­h uljeza ili, daleko bilo, dementora koji bi da isisaju svu radost iz vašeg života. Kažu u ovoj kozmetičko­j kući da Hari tako provodi vreme opuštajući se posle teških borbi za spasavanje sveta. Džoana Rouling se još nije oglasila da demantuje ili potvrdi ovu vest, ali „Lush“tvrdi da je žele prava stvar.

– Osim što je zabavno kupati se u želeu koji je, ako govorimo o Hari Poter bombi „Dark art“crne boje (ima ih i u drugom bojama), minerali iz bombe čine kožu mekšom i nahranjeno­m. Bomba sadrži ulje cimeta i badema, pa zaronite u sopstveni nevidljivi štit i pronađite preko potrebni mir – kažu u kompaniji „Lush“. Proizvod je, nažalost, za sada dostupan samo u Velikoj Britaniji, ali ga sa nestrpljen­jem iščekujemo.

FIDŽET SPINER ZA SOČNIJE POLJUPCE

Kad su u pitanju zabavni kozmetički proizvodi, Harijeva bomba nije poslednje što nam stiže iz sveta. „Sephora“bi uskoro u prodaju trebalo da pusti spiner koji je već zaludeo klince, ali i one starije, samo ovoga puta spiner je namenjen usnama. Sadrži tri različite vrste balzama za usne, pa kad zavrtite, uzmete onaj koji vam u tom trenutku padne pod prst. Zabavno ili nepotrebno? Videćemo. Sve u svemu, izgleda da kozmetika više nije samo korisna, trend je da se mackamo i pritom još i zabavljamo. Šta da ne?

HAJLAJTER ZA VAŠ LEPI, MALI TROUGAO

Na kraju, ali ne najmanje ludo, možda vam se dopadne set proizvoda namenjen šminkanju vašeg međunožja! Da, dobro ste pročitali, „The Perfect V“, skandinavs­ka marka proizvoda, plasirala je na tržište liniju namenjenu, kako oni to kažu – „vašem lepom malom trouglu“. Ova je kolekcija posebna i po tome što se u moru preparata dizajniran­ih posebno za vašu vaginu našao i hajlajter kome je svrha da podmladi to područje umanjujući pritom njegove nedostatke. On je na bazi E vitamina pa sprečava pojavljiva­nje tamnih mrlja i osvetljava kožu.

Ako već zadovoljno trljate ruke u nameri da odmah otrčite i kupite ovu „neophodnu“stvarčicu za vašu intimnu zonu, moraćemo da vas razočaramo jer je ova linija proizvoda za sada isključivo dostupna u Skandinavi­ji. Valjda ćemo nekako preživeti bez „osvetljeni­h“trouglića, bar dok ovaj čudni trend ne stigne i do nas.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia