Blic Zena

Velika nagradna akcija

„Blic žena“i „Froš“stigli su i u Vrnjačku Banju kod Zorane Aleksić (33), koja nije krila radost što će joj naš tim za čišćenje i ulepšavanj­e prirediti jedan takav ženski luksuz

- Branka Gajić branka.gajic@bliczena.rs

Radovala sam se kao malo dete

Sa timom za čišćenje i ulepšavanj­e posetili smo Zoranu Aleksić (33), još jednu dobitnicu nagradne akcije „Lepa kuća, lepe vi“, i pomogli joj da se bar jedan dan oseća kao princeza. I ona, kao i većina žena, uživa u doterivanj­u, ali nam je priznala da taj mali luksuz ne može sebi uvek da priušti.

Ova profesorka engleskog jezika iz Vrnjačke Banje radi u Osnovnoj školi „Rade Dodić“u selu Milutovac, a s ocem Milivojem, majkom Svetlanom, bratom Lukom i četvorogod­išnjim sinom Vukom živi u Banji. Njihova porodična kuća je samo desetak minuta udaljena od centra grada, a okružena je šumom i dvorištem, koje liči na najlepše selo. Dočekala nas je raširenih ruku i srećna što će jedan dan ovog letnjeg raspusta biti sasvim drugačiji.

– Iako „Blic ženu“čitam od prvog broja, nikada nisam učestvoval­a u vašim nagradnim akcijama. Ovog puta me je majka nagovorila. Pri- javila sam se bez očekivanja, pa samo ona zna koliko sam se radovala. Kao malo dete – priča Zorana.

Jedva čeka da joj iz Švajcarske dođu mlađa sestra Bojana, zet Tomislav i sestrić Andrija, da im potanko ispriča kako smo se družili.

– I ona je sa mnom delila taj merak da vikendom iščitavamo „Blic ženu“. Svaki recept koji smo isprobale uspevao je iz prve, i to nam je dugo bila lepa vikend zabava. Neke od tih recepata sam koristila i kada sam u školi organizova­la projekte o zdravoj ishrani.

Seća se da je sa svojim đacima bila zvezda dana kada su po takvom jednom receptu napravili ovsene keksiće s bananama. Zorana obožava decu, a to se vidi i iz odnosa sa sinčićem Vukom i mnogo mlađim bratom Lukom. S puno ljubavi govori o svom odeljenju VI-2 u kome je razredni starešina.

– Moji đaci zaslužuju sve moguće pohvale. Mnogo razgovaram­o, i na engleskom i na srpskom jeziku, pa oni to

umeju da cene i vole.

Zbog takvih đaka Zorani nije teško da putuje svakog dana 30 kilometara do škole.

– Koleginice su se organizova­le, pa zajedno idemo kolima. To vreme provedeno u putu često doživljava­mo kao male psihoterap­eutske seanse. Ispričamo se o svemu, nasmejemo, a kad treba, izlijemo i one teške trenutke i onda bude bolje – smeje se Zorana dok nam priča i stalno pogleda u ogledalo.

Dopada joj se, kaže, kako izgleda. Zadovoljna je frizurom, šminkom i fino sređenim noktima, pa skuplja savete od Danke, Jelene i Milice, naših čarobnica za lepotu. Njena majka Svetlana ozarenog lica gosti Željku i Danku, umorne od čišćenja velike kuće Aleksićevi­h. Dok nas poslužuje tortom, sreća zrači iz Zoraninih zelenih očiju.

– Ulepšali ste ne samo mene i kuću već i celo ovo vrelo leto – kaže ispraćajuć­i našu ekipu.

Ulepšali ste i mene, i kuću, i celo ovo vrelo leto, oduševljen­o je uzviknula Zorana i ponovo se pogledala u ogledalo da se uveri da ne sanja

 ??  ?? „Froš“, „Golden Rouz“, „Makeup
House“i Akademija „Panjković“
imaju profesiona­lce za čišćenje, friziranje, manikir i šminkanje, a svi zajedno smo bili super tim
„Froš“, „Golden Rouz“, „Makeup House“i Akademija „Panjković“ imaju profesiona­lce za čišćenje, friziranje, manikir i šminkanje, a svi zajedno smo bili super tim
 ??  ??
 ??  ?? Zorana se s frizerkom Dankom dogovorila da proba kako joj stoje lokne i nije se pokajala
Zorana se s frizerkom Dankom dogovorila da proba kako joj stoje lokne i nije se pokajala
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Podela poslova
je urađena ranom zorom i sve ide po planu
Podela poslova je urađena ranom zorom i sve ide po planu
 ??  ?? Zorana ima lepe nokte, a Jelena je našla pravu boju laka
Zorana ima lepe nokte, a Jelena je našla pravu boju laka
 ??  ?? Danka i Željka su „Frošove“dobre ville za
čistoću
Danka i Željka su „Frošove“dobre ville za čistoću

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia