Blic Zena

Holivud nazdravlja vitkosti

Mineralne kapi, spirulina, proteinski prah... Lako je njima, reći ćete - ali kad vam karijera zavisi od izgleda, ulaganje se isplati

- B. Đ.

Male tajne velikih zvezda

Što smo stariji, i ćelije u telu su nam sve starije, a to se najpre vidi na našoj koži. Kako ovaj proces nije moguće sprečiti, radite bar na tome da ga usporite. Evo recepata najvećih svetskih lepotica za prirodne sokove koji im pomažu da budu vitke i da imaju baršunastu kožu. Čokoladni krem Dženifer Aniston

Zvezda popularne serije „Prijatelji“otkrila je recept za napitak koji je, kako tvrdi, zaslužan za njenu liniju i blistavu kožu.

U blender se sipa šoljica čokoladnog bademovog mleka, četvrt kašike mineralnih kapi i dve-tri kapi stevije. Doda se pet badema, šaka borovnica, šoljica zamrznutih trešanja, pola zamrznute banane, kašika proteinsko­g praha s ukusom kakaoa i pola kašike maka praha. Sve se umuti i pije ujutro, na prazan stomak. Može da se pravi i od običnog bademovog mleka i bez mineralnih kapi, koje inače možete da nabavite u bio-špajzu.

Zeleni smuti Mirande Ker

Ova Australija­nka, poznata širom sveta po reklamama za donji veš brenda „Viktorija sikret“, kune se u svoj zeleni napitak i kaže da joj je koža zahvaljuju­ći njemu glatka kao svila.

Njen zeleni smuti pravi se u blenderu od čaše kokosovog mleka, malo godži bobica, kašike sirovog kakaoa, kašičice čia semenki, malo spiruline, šake očišćenog spanaća i jedne jabuke. Tako napravljen­og pije ga ujutru, a može i još jednom tokom dana, umesto druge užine.

Ako joj je od njega koža takva, definitivn­o vredi!

Ljubičasta bomba Dru Barimur

Poznata američka glumica već gazi petu deceniju, a izgleda kao da je bar petnaestak godina mlađa. Svoj izgled, kaže, duguje uvođenju banana u svakodnevn­u ishranu, jer one splašnjava­ju otoke, i kokosovog mleka, koje ima magično dejstvo na ten.

Napitak se pravi brzo, ne košta mnogo, ali čini mnogo za lepotu iznutra. Jednu smrznutu bananu, kašiku proteina u prahu, manju šolju borovnica, kašičicu čia semenki, šolju kokosovog mleka i kašiku putera od badema umutite u blenderu, prespite u čašu i započnite dan osveženi.

 ??  ?? Da li čuvena Rejčel zbog ovog napitka izgleda kao pre 20 godina? Poznata manekenka ovaj smuti pije dva puta dnevno
Da li čuvena Rejčel zbog ovog napitka izgleda kao pre 20 godina? Poznata manekenka ovaj smuti pije dva puta dnevno
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Dru se svi sećamo iz „I-Tija“, možda je baš tada dobila ovaj vanzemaljs­ki recept?
Dru se svi sećamo iz „I-Tija“, možda je baš tada dobila ovaj vanzemaljs­ki recept?

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia