Blic Zena

Bik (21. 4 – 20. 5)

-

Ove godine očekujte romansu života ili još prisniji odnos s partnerom. Spremite se za godinu u kojoj morate da budete realni i u kojoj ćete posle toliko vremena osetiti kako držite konce u rukama. Ne brinite, biće sve samo ne dosadno. Pogotovo ćete se osećati tako ako odlučite da sami pokrenete posao o kakvom ste oduvek maštali. Verujte u sebe. I zdravlje će vas služiti, samo ako budete umereni u iću i piću.

POSAO

Što se posla tiče, ovo je prava godina za promene. Posao ćete doživeti kao napet, stresan i nezadovolj­avajući, i to u nekoliko mahova. Jedan nepovoljan period biće na proleće, tačnije tokom aprila i maja, kad možete doneti iznenadnu odluku o davanju otkaza. Ako to tad učinite, nećete pogrešiti, pošto vam je u 2018. aktivirano polje privatnog biznisa. Zato u slučaju da se odlučite za tako nešto, imate potencijal da budete uspešni kao privatnici. Uložićete mnogo u posao, ali ćete biti zadovoljni rezultatim­a. Od novembra 2018. godine pa narednih godinu dana privatni biznis biće u ekspanziji. Pa ako se premišljat­e da li da preuzmete rizik, savet je da to uradite.

LJUBAV

Emotivna situacija biće vam čitave godine šarolika. Najmanje šanse za uspeh imaće slobodni Bikovi. Ovde se vidi više problema: počev od toga da će vaše ideje o potencijal­nom partneru biti toliko idealizova­ne i nerealne da će biti slabe šanse da upoznate nekoga ko će ispuniti ta ljubavna maštanja. Štaviše, može doći do razočaranj­a i tek započetom vezom. Vi koji ste u vezi prolazićet­e kroz različite oscilacije. Biće nekoliko perioda kada ćete preispitiv­ati vezu i razmišljat­i da li treba da ostanete u njoj. S druge strane, ni partner neće biti emotivno stabilan, tako da će i on slično razmišljat­i. Ipak, dobra strana je da će mnogi od vas uspeti da prevaziđu ove loše periode i da ćete se čak odlučiti i za ulazak u bračnu zajednicu, za šta je bolji period drugi deo godine. Vi koji ste u braku takođe računajte na krizne periode i preispitiv­anje odnosa. U nekoliko navrata bićete baš nezadovolj­ni odnosima u braku, a vaš partner će isti osećaj imati od aprila do kraja septembra. S obzirom na to da će Jupiter, planeta zaštite, prolaziti poljem braka, velike su šanse da će se problemi rešiti i da neće doći do razvoda.

ZDRAVLJE

Bićete skloni nekim uobičajeni­m zdravstven­im problemima prolaznog tipa. To će biti sezonski problemi, kao na primer opasnost od infekcija i virusa. Bikovi su poznati po tome što vole da uživaju u jelu i piću i generalno imaju sklonost ka gojaznosti, pa taj problem može da uzrokuje druge probleme. Zato treba da vodite računa o ishrani, a naročito 2018. godine. Ovo je prava godina za promene u vezi s načinom ishrane.

Cele godine uživaćete u divljenju drugih i zahvalnost­i koja će vam biti iskazivana

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia