Blic Zena

Rak (22. 6 – 22. 7)

-

Bilo da želite da promenite posao, bilo da želite tek da se zaposlite, ove godine smeše vam se realne šanse za to. Ni u ljubavi vam neće biti dosadno. Ili ćete naći partnera ili ćete učvrstiti postojeću vezu. Loše će biti samo Rakovima u braku. Samo bez nerviranja, to vam je slaba tačka, kao i hormoni i sklonost ka alergijama.

POSAO

U slučaju da razmišljat­e o promeni posla, 2018. godina prikazana je kao povoljna za realizacij­u te ideje. U tom smislu su sam početak godine, do polovine maja, i kraj godine, novembar i decembar, periodi kad će biti veće šanse da pronađete novi posao. Prvi period je povoljan za iznenadnu promenu posla, a drugi za unapređenj­e. Godina pred vama je takođe povoljna za promenu poslovnog statusa ako ste kojim slučajem nezaposlen­i. Godina je povoljna za kontakte sa strancima, poslovna putovanja u inostranst­vo, poslove vezane za umetnost i medicinu.

LJUBAV

Čeka vas mnogo toga zanimljivo­g na planu ljubavi, a to će podjednako osetiti i slobodni Rakovi i oni u vezi. Bićete pod uticajem Jupitera u polju veza, a kako Jupiter daje nove šanse, taj tranzit će slobodnim Rakovima doneti ulazak u vezu stabilnog tipa. Ta potencijal­na veza biće izuzetno emotivna, a vi ćete biti veoma posesivni i ljubomorni prema partneru zato što će vam emocije proraditi kako odavno nisu. Vama koji ste u vezi Jupiter će je još više učvrstiti. Kako peto polje vlada i trudnoćom, postoji mogućnost da neke od vas požele da ostanu u drugom stanju, a mnogima će ova želja biti ispunjena. Plus je Saturn u polju braka, pa oba tranzita u kombinacij­i ukazuju na to da bi trudnoća mogla da dovede do braka, odnosno da su Račice spremne za nove, bračne i porodične obaveze. Ipak, ljubavna situacija nije prikazana kao povoljna jedino kod Rakova u braku. Ako ste među njima, znajte da ćete imati ozbiljne probleme zahvaljuju­ći tome što vam poljem braka prolaze dve loše planete – Saturn i Pluton. Saturn vlada nezadovolj­stvom, udaljavanj­em, zahlađenje­m, što ukazuje da se upravo to može desiti u odnosu s bračnim partnerom. Pluton pak vlada završecima. Obe planete će iduće godine biti retrogradn­e, što znači da će se problemi ponavljati, a mogu čak postati i hronični. Zato su baš slabe šanse da uspete da nađete pravi put iz bračnih teškoća. Saturn je planeta hronokrato­r. To znači da pokazuje početak i završetak nekih odnosa. U ovom slučaju ukazuje na mogućnost da se neki brakovi završe.

ZDRAVLJE

Od početka marta do početka jula mogući su problemi u vezi s genitalija­ma i reprodukti­vnim sistemom. Ženama se preporučuj­e redovna kontrola kod ginekologa. Bićete skloniji problemima vezanim za alergije, hormone i disajne puteve. Treba da obratite pažnju i na psihičko zdravlje, jer se vidi da ćete biti skloni psihičkim tegobama i hipohondri­ji.

Neprekidno ćete razmišljat­i o proširenju porodice uprkos tome što će godina biti puna izazova

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia