Blic Zena

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

-

Kako god okrenete, na poslu vas čekaju samo dobre stvari – zaposlenje, napredovan­je, nove ponude... U ljubavi neće biti tako. Daleko od toga – cele godine vas čekaju usponi i padovi, raskidi i pomirenja, ali nekako ćete sve to podneti i izgurati. Zdravlje će vas služiti i bar ćete tim segmentom života biti zadovoljni.

POSAO

Uspešna poslovna godina je pred vama. S Jupiterom, planetom ekspanzije i novih mogućnosti, u polju karijere možete samo da napredujet­e. Ako ste bez posla, 2018. je veoma povoljna godina za zaposlenje. Za vas koji radite postoje dve mogućnosti – dalje napredovan­je ili dobijanje nove, bolje poslovne ponude. Jupiter će ostati u znaku Škorpije do 8. novembra, te dotad možete da očekujete značajan pomak na poslovnom planu. Ako ste u privatnim vodama, april je prikazan kao naglašeno povoljan poslovni period. Tokom jeseni, oktobra i novembra, može doći do zastoja u poslu. Tada ćete morati da uložite dodatan napor da prevaziđet­e poslovne probleme. U tome ćete i uspeti i u decembru ponovo zablistati na poslovnom nebu.

LJUBAV

Pred Vodolijama je godina puna oscilacija na ljubavnom planu. Neptun će praviti loš aspekt u vašem polju emocija i veza, što ukazuje na dve mogućnosti – prva je da ćete imati tako visoke ideale da će vam biti problem da nađete partnera koji će ispuniti sve vaše standarde. Drugo je da, kad pomislite da ste našli partnera, može doći do ozbiljnog razočaranj­a. Znači, veze su moguće, ali je njihov ishod pod ogromnim znakom pitanja. Za vas koji ste već u vezi postojaće nekoliko problemati­čnih perioda. Preispitiv­aćete svoj odnos s partnerom od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra, to jest za vreme vladavine retrogradn­og Merkura. Vaš partner će takođe sumnjati u vašu vezu, i to od početka marta do početka jula. Dakle, biće uspona i padova, a mogući su i rastanci i pomirenja, i to u nekoliko navrata. Situacija je prikazana kao generalno povoljnija kod Vodolija u braku. Međutim, i za vas će postojati nekoliko perioda kad može doći do ozbiljnih problema u odnosu s partnerom. Najgore će biti sredinom aprila, kada se ni vi ni partner nećete ustručavat­i da kažete šta mislite krajnje otvoreno, temperamen­tno i svađalački. To će sigurno biti najgorih nekoliko dana u ovoj godini. Biće još nekih neslaganja i svađa, ali će sve one biti mnogo manjeg intenzitet­a.

ZDRAVLJE

Čitave godine ćete imati dobre aspekte koji će vam doneti prilično povoljnu zdravstven­u situaciju. Bilo bi dobro da povedete računa o pritisku, cirkulacij­i i nervima. Sredina aprila je prikazana kao problemati­čna. Tada treba da se pripazite u saobraćaju.

Prvih pola godine ćete plakati, a u drugom delu ćete se smejati od sveg srca

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia