Blic Zena

Ribe (20. 2 – 20. 3)

-

Iako nemate loše aspekte za posao, na proleće će ipak biti određenih poteškoća. Čak će bolje biti Ribama koje su zaposlene u firmi nego onim koje imaju svoj biznis. U ljubavi vas čeka stabilnost, tačnije sve Ribe osim onih koje su u braku. One će imati poteškoće koje će jedva uspeti da prevaziđu. Zdravlje će vas mučiti do aprila, a posle toga bićete mnogo jači.

POSAO

Pred vama je povoljna godina za poslovne promene. Severni Mesečev čvor prolaziće poljem posla, i to sve do novembra, što može doneti novu poslovnu ponudu. Što se tiče tekućeg posla, postojaće period kad stvari neće ići uobičajeni­m tokom. Taj period će trajati od početka marta do početka jula. Sredina aprila prikazana je kao prilično problemati­čna i tada može doći do većeg nerviranja na poslu. Nevolje na tekućem poslu mogu samo da ubrzaju vašu odluku da potražite nov posao. U slučaju da se bavite privatnim poslom, postojaće nekoliko vremenskih intervala kada ćete stagnirati, i to od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra. U slučaju da posao ima veze s trgovinom, pazite se, verovatno će vam osetno opasti promet. Ako ima veze s komunikaci­jom i saobraćaje­m, potreban je dodatni oprez. Pojačajte bezbednost, jer se vidi mogućnost prevara i pljački.

LJUBAV

Dešavanja na ljubavnom polju zavisiće od vašeg statusa. U slučaju da ste slobodni, godina vam je povoljna za ulazak u vezu stabilnog tipa. U tom smislu je naročito povoljan početak godine, tačnije januar, a kasnije proleće, od polovine maja do polovine juna. Saturn je ušao u znak Jarca, vaše jedanaesto polje, i može doneti stabilnu vezu ili starijeg, ozbiljnog i pouzdanog partnera. Godina će biti povoljna i za vas koji ste u vezi. Kako je Saturn u svom središtu, uticaće na postojeću vezu tako što će joj dati snagu i postojanos­t. Situacija neće biti povoljna za Ribe u braku. Ovde se vidi više problema, a glavni je taj što neće postojati dobra komunikaci­ja. Vi ćete biti u svom svetu i partner neće moći da dopre do vas. Moguće je i da ćete imati mnogo toga da krijete jedno od drugog. Oboje ćete preispitiv­ati brak. Vi ćete to činiti od juna do kraja novembra, ali ste suviše pasivni da biste bilo šta promenili. Što se tiče partnera, perioda preispitiv­anja biće više i trajaće od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 5. decembra. Saturn iz znaka Jarca održavaće vaš brak, mada ovo sigurno neće biti uspešna bračna godina.

ZDRAVLJE

Treba da pripazite na sebe malo više ove godine. Generalno ćete biti skloniji infekcijam­a, problemima s disajnim organima, hormonima i alergijama. Međutim, vide se problemi vezani i za pritisak i za cirkulacij­u, i to sredinom aprila. Malo lošiji period trajaće do sredine aprila, a nakon toga situacija treba da bude mnogo bolja.

Ljubav iz bajke! Čestitamo, vi ste jedini znak koji će ove godine to doživeti

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia